Cégek számára

Cégeknek szóló Tréningek bemutatása Business coaching


Szerinted mitől válik hosszú távon garantáltan sikeressé egy XXI. századi, professzionális teljesítményt nyújtó vállalkozás?

Szerintünk attól, hogy a vállalat vezetői nyitott gondolkodással fordulnak beosztottjaik felé, példát mutatnak nekik és felelősséget vállalnak a döntéseikért. Hivatásuk végzésében a kiegyensúlyozottságuk, és az Életük hitelesen megélt értékei segítik őket.

Az alkalmazottak a velük született tehetségüket, megszerzett készségeiket nagy motivációval társítják és ennek köszönhetően egyénileg és csapatban is magas színvonalú teljesítményt nyújtanak. A mindennapi Életükre az öröm és a harmónia jellemző.

A cég egyes részei egymással együttműködnek, kommunikációjukkal segítik egymást. Minden munkatárs annak tudatában dolgozik, hogy saját teljesítménye a vállalat részét képezi.
A mindennapokat önmegvalósítás, a kreativitás, a béke, valamint az egészség és fittség jellemzik.

Amennyiben Te is szeretnéd, hogy vállalatod, osztályod, vagy csoportod ilyen módon és színvonalon működhessen, akkor ajánljuk Neked kifejezetten cégeknek szóló programjainkat. 
A mi közreműködésünkkel mindez elérhetővé, megélhetővé válik számotokra.

A boldogság sikerre motivál.

Miért minket válassz?

  1. Módszereink egyszerre hatékonyak, könnyen alkalmazhatóak
  2. Egyedi tréningjeink rengeteg megközelítést ötvöznek és bizonyítottan tartós változást okoznak
  3. Tudományos háttér áll mögöttünk

Az elmúlt években szervezett tréningek új irányt vettek azon vállalatoknál, amelyek a leghasznosabban szeretnék felhasználni dolgozóik képzésére szánt pénzügyi forrásaikat. Ezen cégek (élükön a Google-el), nyitottá váltak a hagyományos képzésekhez képest tartósabb fejlődést eredményező módszerekre.

A haladó szemléletű képzések a legfeljettebb, tudományosan és tapasztalatilag bizonyított módszerek ötvözésén alapulnak, mint például a mindfulness, az érzelmi intelligencia és a kommunikációs készségek fejlesztésének technikái, valamint az idegrendszeri tudomány felfedezései.

Az általunk tartott programok magukba foglalják az Ön-tudatosság erejét, az emocionális intelligencia előnyeit, valamint az együttérzés és az empátia vezetői és dolgozói képességekre gyakorolt hatásának fejlesztését.

Programjaink célja nem kizárólag a tréningek sikeres végrehajtása, hanem az előzetes felmérésnek, valamint a gondos utánkövetésnek köszönhetően olyan mély és komplex fejlődés előidézése a résztvevőkben, amely életreszóló változásokat hozhatnak.

Tevékenységünk fókusza olyan munkahelyi együttműködés kialakítása, ahol az egyének kiterjesztik és megélik a képességeiket, tehetségüket, a közösségek pedig olyan összhangban működnek, melynek köszönhetően a vállalat versenyelőnyre képes szert tenni a piacon.

Azért választottuk ezt az irányt, mert hiszünk abban, hogy a tréningekbe energiát fektető vállalatok megérdemlik, hogy anyagi ráfordításaik valóban megtérüljenek. Erre az új irányra növekvő igény jelentkezik, hiszen a statisztikák egyértelműen kimutatják, hogy "személyes törődés, megérintettség hiányában a hagyományos tréningeken tanultaknak mindösszesen a 10-12 százaléka hasznosul, valamint, hogy a különféle vezetői képzéseken részt vevők közül az egyéni motiváltság és a képzés hiányosságai miatt csak húsz százalékuknál tapasztalható látványos fejlődés" (HVG 2015. március 07.).

Programjaink lényegét olyan tudatos gondolkodást, éberséget fejlesztő módszerek alkotják, melyek rendszeres alkalmazásával, valamint az általunk történő rendszeres utánkövetéssel a dolgozók elérhetik csúcsteljesítményüket és megélhetik belső békéjüket.

Foglalkozunk a negatív, korlátozó kondicionáltságok és inger-válasz reakciók feloldásával, a kreativitásunk “szabadon engedésével”, stressz- és konfliktuskezeléssel, valamint többek között a változásokkal szembeni rugalmasság fejlesztésével.

 

A tréningjeink eredményeképpen a résztvevők

- rátalálnak belső békéjükre,
- fejlesztik a tiszta gondolkodás képességét,
- fejlődik a stresszkezelő képességük,
- kiegyensúlyozottak maradnak kellemetlen helyzetekben,
- magasabb önbecsülésre, önbizalomra és valós önértékelésre tesznek szert,
- képessé válnak megbirkózni negatív érzelmeikkel,
- növelik a terhelhetőségüket, movitáltabbá válnak,
- nagymértékben fejlesztik kommunikációs képességeiket,
- képessé válnak a valódi csapatmunkára és elkötelezetté válnak a szervezet céljai iránt,
- kifejlesztik a fókuszált figyelem képességét,
- felszabadítják szunnyadó képességeiket és elfojtott kreativitásukat,
- és általában jobban érzik magukat az Életükben!

Programjainkat kizárólag több éves szakmai tapasztalattal rendelkező, személyes és céges környezetben egyaránt otthonosan mozgó, kvalifikált előadók, segítők vezetik.
 

Jelenleg 3 különböző program között választhatsz:

ÉLET-ÖRÖM TRÉNING KOLLÉGÁKNAK

ÉLET-ÖRÖM TRÉNING VEZETŐKNEK

BUSINESS COACHING

 

Szakmai referenciák az elmúlt évben: 

- 7 hónapos, Életvezetési Tanfolyam - 36 fő részére
- Life és Business coaching - 31 fő részére
- Life és Business coach képzés - 38 fő részére
- Egyetemi előadások
- Különböző tréningek az alábbi cégek számára: 


   

  

Cégünk, illetve különböző tréningjeink bemutatása (letölthető PDF formátumban)

1. Cégbemutatás
2. Asszertív kommunikáció Tréning
3. Stresszkezelés Tréning
4. Érzelmi intelligencia Tréning
5. Konfliktus kezelés Tréning


Személyes bemutatkozásunk

 

Amennyiben Ti is szeretnétek hivatásotok végzése és a mindennapi Életetek során több örömet, békét és sikert megtapasztalni, akkor lépjetek velünk kapcsolatba bármely elérhetőségünkön.