Csoportos, Moduláris Life és Business Coach képzés - Beszámolók a képzésről

Csoportos, Moduláris Life és Business Coach képzés - Beszámolók a képzésről

 

 

"Felszabadító volt végre olyan tanároktól, olyan keretek között tanulni, ahol a tananyag elsajátítását a belső motiváció fenntartására és erősítésére alapozták, ezáltal pedig valóban szárnyakat kaptunk - és szelet a szárnyak alá. A tananyag összeszedett és komplex látás módú, elég kiterjedt ahhoz, hogy megalapozza azt a magabiztos tudást, amivel elindulhatunk a coach-praxis kiépítésében, ugyanakkor János és Andi arról is gondoskodnak, hogy érdeklődésünk túlterjedjen a kerettanterven.
A legjobban azonban talán azt szerettem ebben a képzésben, hogy képzőink hiteles és megélt tudást adtak át olyan szintézisben, amit csak a valós tapasztalás adhat. Öröm volt ez a képzés."

Ágnes

 

"Sok és sokféle tanfolyamon vettem már részt, ezért a mások segítése, a coaching alaptechnikái nem voltak teljesen ismeretlenek a számomra, amikor belevágtam a Moduláris coach képzésbe. Ez a tanfolyam mégis nagyon különbözött minden eddigitől, mert nem csak arra próbált megtanítani, hogyan segíthetek másokon, hanem arra is hogyan segíthetek magamon!
A maga nemében hiánypótló és egyedülálló képzés, mert nagy hangsúlyt fektet az önmagunkkal való munkára, a coacing technikák saját magunkon történő alkalmazására. Nekem nagyon sokat adott, segítette és azóta is segíti a személyes fejlődésemet, viszont ehhez az kellett, hogy elvégezzem a házi feladatokat, és azt keressem, hogyan profitálhatok belőlük!
Személyes elköteleződés és aktív részvétel nélkül nem ment volna!

Ha készen állsz arra, hogy tegyél magadért, változtass akár a gondolkodásmódodon, akkor ez a te képzésed! Engem elindított az úton, amin járva egyre jobb coach válhat belőlem!"

György
 

"Amikor elhatároztam, hogy beíratkozom egy coachképzésre, valami olyat kerestem a piacon, ami minél átfogóbb, komplexebb ismeretanyagot adhat. Szinte az utolsó pillanatban találkoztam az Élet-Öröm Programok moduláris képzésével, és a nyílt nap után úgy éreztem, ebben tényleg minden benne van, itt a helyem.
A képzés során a legtöbb elvárásom beigazolódott, de ennél sokkal többet kaptam. Mind a szakma alapjairól, mélységeiről és önmagamról is. Inspiráló volt az oktatás és a csoport, egymás példáin keresztül is sokat gazdagodtunk. Hálás vagyok érte, hogy ez a képzés indított el az utamon."

Tina

"Egy tudatosabb életszemlélet és megtapasztalás kezdete, biztos alap építse a coach hivatáshoz. Így írnám le egy mondattal, mit adott nekem a moduláris life és business coach képzés. Az itt kapott sokrétű elméleti és gyakorlati ismeret nem csak új információkkal gazdagított, hanem az addigi önismereti fejlődésem folyamatát kiegészítve, a helyes pályára állított az életem minden területén.
Az önismereti munka pedig folytatódik, eszközökkel, gyakorlatokkal kiegészítve hatékonyabban, mint eddig bármikor is. Ez pedig különösen fontos alapot jelent egy coach életében.
Tapasztalataim alapján, kiemelt értéke a képzésnek, hogy mind life, mind business területen folytatott coaching beszélgetéseim szupervizionálása biztosított egy fejlődési ütemet már a képzés alatt. Támogatást és fejlődési iránymutatást kaptam a képzést vezető coachoktól, Anditől és Jancsitól. Intenzív, élményekkel teli hónapokra számíts és bátran ajánlom azoknak is, akik úgy érzik ők már tudatosan kezelik az életüket. Az Élet-Öröm Programok által biztosított, magas színvonalú szemléletmóddal egy következő szintre tudod emelni a hivatásodat vagy biztos alapokon tudod elkezdeni.
Hálás vagyok, hogy részt vehettem ezen a képzésen!"

Mária


"A moduláris coach képzes mérföldkövet jelentett mind a szakmai, mind a személyes tapasztalataimban. A tanfolyam egészen új szintre emelte a jelenlétem a munkámban és az emberi kapcsolataimban is. Jó szívvel ajánlom azoknak akiknek munkájuk, vagy hivatásuk az emberi vagy munkakapcsolatok és munkafolyamatok hatékonyabbá tétele!"

Viktória


Több éve foglalkozom önismerettel, korábban részt vettem számtalan személyiségfejlesztéssel kapcsolatos szakember képzésen (Mentálhigiéne a Károlin, Magyar Pszichologiai Társaság által szervezett trénerkepzes, stb.), és teljes őszinteséggel állíthatom, hogy amit az Élet-Öröm Programok ad a hallgatóinak, borzasztóan magas minőségű, gyakorlatias, modern tudás.
Nagyon tetszik, ahogy ötvözitek a különböző irányzatokat, és az általatok megszerzett tudás legjavat adjátok át nekunk. Biztos vagyok abban, hogy a tanult eszközök használatával nagyon sokat tudunk majd segíteni a hozzánk fordulók problémáin!

Ági

Számomra azért jelentett sokat ez a fél év, mert saját magam őszinte megismerésemen keresztül most már coachként új nézőpontból tekintek a saját múltamra es jelenemre. Képes vagyok ezt a tudást átadni, köszönhetően a képzés során gyakorolt feladatoknak!
Sikerült átélnem, megélnem összes eddigi sikeremet és leküzdeni félelmeket. Csak ajánlani tudom a tanfolyamot azoknak, akik segítő szakemberként igazán hitelesek akarnak lenni!
Kiváló csapat jött össze az átmulatott késő esti órákon, ahol fénysebességgel repült az idő!

Zsuzsa