Csoportos, Moduláris Life és Business Coach képzés - Business Coach modul

Csoportos, Moduláris Life és Business Coach képzés - Business Coach modul

 

 

A képzés záró modulja az üzleti környezetben zajló coach beszélgetések vezetésére készíti fel a résztvevőket.

A modul első részében közösen megismerjük az üzleti világ szereplőit, azt, hogy milyen célok mozgatják őket és milyen kulcsfontosságú döntéseket hoznak egy vállalati működést tekintve, amely természetesen jelentős hatással van minden munkavállalóra, leendő ügyfeleidre. 

Ezt követően áttekintjük mivel egészülnek ki egy business coach kompetenciái, valamint a business coaching folyamat a life területen tanultakhoz képest. Már itt a modul elején találkozhattok gyakorlati kitekintésekkel. Esettanulmányokon keresztül felfedezzük, hogy melyek a tipikus, különböző vállalati környezetben előforduló coaching helyzetek, majd megnézzük a megoldásokat is néhány gyakori témában (delegálás, önbizalom növelés).

Miben más csoportokkal dolgozni, mint egyénekkel? Hogyan tud egy coach egynél több ügyfelet támogatni egy folyamatban? Milyen kompetenciákkal rendelkezik egy jó teamcoach? A folytatásban lehetőség van bepillantani egy teamcoaching folyamat működésébe, megtapasztalni azt, hogy a csoportdinamika mit jelent és közösen ránézni arra, hogy milyen szerepe lehet a folyamatban egy segítő szakembernek.

A képzés folytatásában konkrét módszereket és technikákat veszünk végig, hogy az ügyfeleket támogatni tudjuk a változáskezelésben és a szervezeti transzformációk során, később pedig a generációs különbségek feloldásáról tanulunk majd. Ezt követően napjaink egy leghangsúlyosabb témájába, az agilitásban és az agilis coach módszertanában mélyedünk el.

A képzés ezen modulját az egyik leghatékonyabb team coaching módszertan, az akciótanulás gyakorlásával folytatjuk, zárásként pedig megismerjük a modern, Teal szervezetek működését és a szervezeten belüli diszfunkciók kezelésének megoldásait.

 

 

 

vissza