Csoportos, Moduláris Life és Business Coach képzés - Emberi Kapcsolatok modul

Csoportos, Moduláris Life és Business Coach képzés - Emberi Kapcsolatok modulEmberi relációink minősége alapvetően meghatározza azt, ahogyan az életet tapasztaljuk. Baráti, kollegiális, családi és azon belül testvéri, szülő-gyerek kapcsolatok, és felnőtt életünk igen nagy részében a párkapcsolatok összetett rendszere döntően meghatározza, hogy miképp érezzük magunkat, mennyire élvezzük különböző életszakaszainkat.

Modern világunkban az emberi kapcsolatok és azon belül a kommunikációnk, megéléseink elképesztő sebességgel alakulnak át: igen nagy kihívás követni a változásokat, és megőrizni az összetartozás érzését, az őszinte odafordulást, amikor a korszellem és a globális folyamatok ilyen mélységben igyekeznek felülírni a párkapcsolatok intézményét.

Mindannyian felemelő és tartósan harmonikus kapcsolatokra vágyunk, azonban az a szeretet, amit a kapcsolatok kezdeti szakaszában tapasztalunk, általában elhalványul az idő múlásával. Az emberi relációinkban egyre több elvárás, sértettség és félelem halmozódnak fel, a bántó emlékek és a megoldatlan, diszharmonikus érzelmek pedig - sokszor észrevétlenül - falat építenek közénk és mások közé. 

Az elme, a kapcsolatokra vonatkozó negatív hatásán kívül még számos tényező befolyásolhatja egy adott emberi reláció minőségét, például a múltunk eseményei, a hormonális rendszerünk, az alapvető, még "kőkorszaki" életünkből itt maradt tudattalan motivációink, valamint a szüleinkkel meglévő kapcsolat. Ezen felül az idegrendszeri tudomány ide vonatkozó részeivel is megismerkedünk.

A modul során figyelmet szentelünk majd a szexualitásnak, az intimitásnak, valamint a szülőkkel való kapcsolat rendezésénének is.  megismerkedünk majd a coach beszélgetések egyik kedvenc kérdésének a "Hova menjek ismerkedni?"-nek az online és offline megoldásaival is.

A képzésünk ezen szakaszában is figyelmet szentelünk saját magunknak és az életünkben sorra rendezzük a diszharmónikus kapcsolatainkat.
 

 

vissza