Csoportos, Moduláris Life és Business Coach képzés - Hivatás és Karrier modul

Csoportos, Moduláris Life és Business Coach képzés - Hivatás és Karrier modul

Sajnos hazánkban a legtöbb ember számára a mindennapok részét képezik
- a hozzájuk nem illő munkakörülmények, 
- a képességeiknek, tehetségüknek nem megfelelő kihívások, 
- a nem elegendő kézhez kapott bevétel,
- a mindennapi stressz,
- vagy akár a burnout érzés.
Sokan várják a munkaidő végét, a péntek estét, vagy akár az évközbeni, karácsonyi munkaszünetet, hogy "végre élhessenek egy kicsit".

Aki felismerte a képességeit és tehetségét, túllépett az önmagával kapcsolatos korlátozó hiedelmein, és felvértezte magát haladó ismeretekkel és tudással, az képes olyan módon megélni a hivatását, hogy azt nem munkának, "szükséges rossznak" tekinti, hanem önmaga kifejezésének, és kedves hobbijának.

Sokunk nem megfelelő neveltetésének és oktatási rendszerünk módszereinek eredménye, hogy munkakör választásunkkor sokszor tudatlanul, félelmeinktől korlátozva cselekszünk, és hozzánk nem illő munkát kezdünk végezni, egyre növekvő utálattal.

Az is előfordulhat, hogy jópáran karrierjük pozitív indítása után néhány évvel lelkesedésüket vesztik, és a szakmai kiégés, a burnout jeleit fedezik fel magukon, vagy akár a túlhajtottságból fakadó stressz, a helytelen munkaidő-szabadidő arány az, amelyet kénytelenek elviselni. Sajnos ennek negatív hatásait tudattalanul is továbbadják szeretteiknek, ismerőseiknek, és károsítják ezzel a legfontosabb szociális kapcsolataikat. 

A modul során Flow élmény összetevőinek mély ismeretével megtanuljuk, hogy milyen lépéseken keresztül lehetséges kialakítani ennek megfelelően a karrierünket, kitűzni céljainkat és megtervezni azok elérésének folyamatát, valamint tanulunk majd a saját vállalkozás, a KKV szektor, a multis környezet jellemzőiről, lehetőségeiről, valamint a hazánkban zajló aktuális folyamatokról.

 

 

vissza