Csoportos, Moduláris Life és Business Coach képzés - Önismereti modul

Csoportos, Moduláris Life és Business Coach képzés - Önismereti modul

 

 

Tanfolyamunk első része a saját életterületeid feltérképezése és személyes fejlődésed mellett arra helyezi a fókuszt, hogy megismerjük az elménk, az idegrendszerünk alapvető működési mechanizmusait, és felfedezzük a gondolati, érzelmi, cselekvési válaszaink rendszerét és folyamatát. Ez követően felfedjük, hogy miképp lehet ezen folyamatokon különböző módszerekekkel pozitív irányba változtatni.

A modul során megismerjük, hogy a múltunk eseményei és azok interpretációi (neveltetésünk, a minket körülvevő társadalmi és kultúrális környezet, a szocializációs folyamatunk, kapcsolataink állapota, stb.) milyen hatást gyakorolnak a jelen döntéseinkre, nézőpontjainkra, érzésvilágunkra.

Megtanuljuk, hogy miképp lehet a problémák gyökerének feltárásával felismerni és megváltoztatni a negatív hiedelmeinket, kondicionáltságunkat és az élet különböző helyzeteire adott eddigi válaszainkat.

A folytatásban az életünkben megjelenő szenvedés mérséklésének megoldásaira fókuszálunk és a tematika részét képezi még ezen felül a Stresszkezelés témaköre is.

A modult a saját, több életterületen megjelenő identitásunk felfedezésének és meghatározásának gyakorlatával zárjuk.

 

 

 

vissza