Csoportos és Egyéni Life Coach - Business Coach képzések - Távoktatás

Csoportos, Moduláris Life és Business Coach képzés - Távoktatás

 

Tanfolyamunk Távoktatás formában is elvégezhető.

A tanfolyam összes előadását és a hozzá tartozó gyakorlatokat élőben közvetítjük a Ustream videócsatornánkon keresztül HD kamera használatával, mely remek kép- és hangminőséget biztosít és elérhetővé teszi a képzésünket a világ bármely részén.

A csatorna követéséhez internetképes számítógépre, tabletre, okostelefonra, vagy okostévére lesz szükséged.

Ezen a videócsatornán a képzés összes videója az élő közvetítés után is folyamatosan (tehát minden előadás közvetlenül az aktuális képzési nap után) elérhető lesz. Ennek eredményeképp a tanfolyam hallgatói egy későbbi időpontban, felvételről is megtekinthetik az adott képzési napot.

Amennyiben a tanfolyamot távoktatás keretein belül végzed el, akkor Veled a kapcsolattartás Skype-on (Viber, stb.) valósul majd meg, személyesen a felvételin, a gyakorlati napok egyikén és a záróvizsgán szükséges részt venned. Természetesen bármely képzési napon szeretettel látunk személyesen is!

A videócsatorna a tanfolyam "rendes" (tehát személyes, nem távoktatás formájú) részvevői számára is korlátlanul elérhető, így ez a lehetőség megoldást biztosít számukra, amennyiben nem tudtak személyesen részt venni egy képzési napon.

 

 

vissza