Dolgozz elhivatottsággal!

Dolgozz elhivatottsággal!

A legtöbb ember a nyugati világban igyekszik megvalósítani a céljait, beteljesíteni a vágyait, és mindezek eléréséből származtatja boldogságát. Azonban ezen folyamat során sokszor háttérbe szorítjuk a mindennapjaink örömteli megélését.

Ebből fakadóan napközben rengetegszer gondolhatunk arra, hogy mikor jár már végre le a munkaidőnk, mennyit kell aludni karácsonyig, vagy a következő nyaralásig. Kevésszer, talán elvétve oldódunk fel a tevékenységeinkben, és élvezzük úgy a dolgos hétköznapok óráit, mintha a kedvenc hobbinknak szentelnénk időnket.

Ennek eredménye, hogy akár elérjük céljainkat, akár nem, az elégedettséget, az értelemmel megtöltött Élet érzését nem tapasztaljuk, hiszen az éppen abból is fakadhatna, hogy feloldódunk a hivatásunk gyakorlásának pillanataiban, még akkor is, ha azt kemény munkával töltjük.

Ahelyett, hogy az illúziórikus, sokszor hamis reményeket tápláló "Bármi lehet belőled, csak hinned kell benne" ígéretekre hallgatnánk, arra buzdítunk, hogy a Tudatos Élettervezés egyik legfontosabb lépéseként először fedezd fel magadban, hogy hozzád mely hivatás, mely konkrét tevékenység áll a legközelebb, mihez van tehetséged, képességed, mik a Te erősségeid. 

Ha ezeket megtalálod, akkor elsajátításuk és gyakorlásuk során nagy eséllyel elhivatottsággal fogsz dolgozni, és ezáltal képessé válhatsz a benned rejlő potenciál kibontakoztatására, valamint a sok esetben nagy energia- és időigényes feladatok végzése közben is megőrizheted lelki egyensúlyodat.

Amennyiben szeretnéd Te is felfedezni és megélni a valódi hivatásod, akkor szívesen támogatunk benne módszereinkkel, lelkesedésünkkel és tapasztalatunkkal! Amennyiben már tudod és érzed, hogy mely tevékenységekben szeretnél kiteljesedni, akkor pedig abban támogatunk, hogy ezen az életterületen sikerüljön magadból - az életegyensúlyod megtartása mellett - a legtöbbet kihozni!