Egyetemistáknak

Egyetemistáknak

 

A fejlődést, amelyet a képzésünk során megtapasztalhatsz, a legoptimálisabb minél fiatalabb korban megélni.
Ezért támogatjuk, hogy egyetemista fiatalok is részt vegyenek az Életvezetési Tanfolyamunkon.

A részvételetek megkönnyítése érdekében, amennyiben rendelkeztek érvényes, főiskolai vagy egyetemi, nappali tagozatra szóló, diákigazolvánnyal, és "aktív a félévetek", akkor a képzésen 50%-os kedvezménnyel vehettek részt, de ennek feltétele, hogy párosan jelentkezzetek a képzésre.
Tehát, ha ketten vesztek részt, akkor mindketten féláron tehetitek ezt meg.
Ez esetben a részvételi díj mindkettőkök számára 125.500.- Ft + ÁFA, melyet fizethettek akár havi részletességgel a tanfolyam kilenc hónapja alatt. A kedvezményt nem vehetik igénybe azok, akik aktív munkaviszonnyal rendelkeznek (diákmunka kivételt képez), tulajdonosai gazdasági társaságnak, illetve tisztséget töltenek be egyéni, vagy társas vállalkozásban.

Az egyetemisták a következő felvetéseket, kérdéseket szokták feltenni, amikor a képzésünkről beszélgetünk velük.

Kérdés: Aggódom a vizsgák miatt, nem biztos, hogy tudok majd az Életvezetési Tanfolyamra figyelmet szánni, amikor például egy szigorlatra készülök.
Válasz: Az adventi időszakban a képzés szinte szünetel és csak január második felében indul újra. A nyári vizsgaidőszak első heteiben már a gyakorlati modul utolsó napjai zajlanak majd, és ezen órák (mint pl. a sportnapok) már nem szerepelnek olyan súllyal a Tanfolyam egészét tekintve.
Ezen felül, ahogyan azt Információk menüpont alatt is említettük, majdnem minden hétvégének van pótlónapja, amely szokás szerint egy hétköznap este. Tehát, ha mégis szükséged lenne egy hétvégére a tanulmányi vizsgáid miatt, akkor meg tudod oldani!

Kérdés: Most inkább arra szeretnék fókuszálni, hogy végzettségem, képzettségem legyen, el tudjak helyezkedni a későbbiekben. Mit nyújhat nekem ez a képzés, amit nem kapok meg a főiskolán?
Válasz: Természetesen a szaktértelem fontos az Életben való érvényesüléshez, azonban ez önmagában nem elég ahhoz, hogy boldoguljunk és jól érezzük magunkat a bőrünkben.
Ehhez szükség van arra, hogy megtaláljuk azt a hivatást, amelyben a képességeink, tehetségeink kiteljesedhetnek, és feloldjuk azokat a gondolkodási rutinokat, amelyek visszafognak minket.
Szükség van arra, hogy kiegyensúlyozottak legyünk, higgyünk magunkban, támogató és szerető emberi kapcsolataink legyenek, fókuszáltan tudjunk tanulni vagy dolgozni, ne agyaljunk feleslegesen, ne rágódjunk a korábbi hibáink miatt, minőségi szexualitás legyen az életünkben és így tovább...

 

 

vissza