Employee experience szakértő képzés Design Thinking

Employee experience szakértő képzés Design Thinking

 

 

DESIGN THINKING - ALAPSZINTŰ MODUL

A képzés keretén belül elsősorban gyakorlati megközelítésben mutatjuk be a design thinking módszertan alapfolyamatát, továbbá azt, hogy mit jelent mindez a szolgáltatások terén, ill. tovább szűkítve a munkahelyi közegben, munkahelyi folyamatokban értelmezve.

A DT I. során a megértéshez nélkülözhetetlen elméleti áttekintés mellett valós gyakorlati példákkal szemléltetjük a módszertan lényegi elemeit, melyeket a résztvevők is könnyen elsajátíthatnak, s ez által alkalmazhatják számos témakörben. A modul folytatásában a DT II.-n belül, a résztvevők elmélyülhetnek a módszertan gyakorlati alkalmazásában, még komplexebb gyakorlatokon keresztül.

DESIGN THINKING - FELSŐSZINTŰ MODUL

A módszertan egyik legjobb alkalmazási területe lehet a munkavállalói elégedettség növelése, ezáltal szerves eleme a képzés tematikájának.
A DT. I. tematikájával ellentétben, a DT II. során feltételezzük az alaptudás meglétét, a módszertan elméleti ismeretét, ebből adódóan egy komplexebb probléma gyakorlati kidolgozására van lehetőség, elmélyülve a módszertan folyamatának minden lépésében.


Mindkét tematikai részhez tartozó gyakorlatok során lehetőség nyílik saját konkrét munkahelyi kihívások ezen módszerrel történő feldolgozására is.

 

 

vissza