Employee experience szakértő képzés Employee Experience

Employee experience szakértő képzés Employee Experience

 

 

A munkavállalói élmény (EX) egy olyan megközelítés, szemlélet és látásmód, mely alapvető hatást gyakorol egy cég életére, a vállalat sikerességének egyik kulcstényezője.

Az EX a munkavállalók szemével nézi, az ő szemszögükből közelíti meg, és fejleszti a teljes munkahelyi környezetet, a munkastílust, a hangulatot és magát a munkavégzést is. Ezt hozza összhangba a cég által nyújtott környezettel és szolgáltatásokkal. Ebbe beletartozik az épített, fizikai környezet, a technológiai adottságok, a kulturális környezet, a munkavégzés mikéntje, és a munkatársak közérzete is. Valódi odafigyelés a munkavállalókra, mint érző emberi és nem csak szakmai lényekre, azért, hogy ténylegesen munkaTÁRS és érték legyen a cégvezetés számára.

Magában foglalja a valós igényekre adott válaszokat, a megkérdezésüket, a bevonásukat, és az ötleteik, észrevételeik valódi feldolgozását, az inspiráló munkakörnyezet megvalósítását.

A munkavállalói élmény - a fogyasztói élmény mellett szorosan -  ma már a siker egyik legfontosabb záloga. A munkavállalói élmény esszenciája az érzelmi intelligencia fejlettségében, a „kapcsolódási pontok”-ban, a kommunikációban és az ehhez rendelkezésre álló szakértői eszköztár felhasználásának meglétében látjuk.

Egy olyan szemléletmód, melyet minden vezetőnek el kellene sajátítania.

 

„Soha ne kételkedj abban, hogy egy gondolatokkal teli, elkötelezett emberekből álló kis csoport megváltoztathatja a világot.” (Margaret Mead) 

vissza