Employee experience szakértő képzés Employer Branding

Employee experience szakértő képzés Employer Branding

 

 

A munkavállalói élmény az employer branding része, melynek szerepe jelentősebb, mint valaha. A munkavállalók elköteleződése, fejlődése és teljesítménye szempontjából ma már megkerülhetetlen terület, hiszen ami belül van, az van kívül is. 

Az employer branding, azaz a munkáltató márkaépítés egy szervezet, vagy egy vállalat hitvallásának, értékrendszerének és szerepvállalásának összesége, mely összehangolt és hiteles vállalati értékek mentén a teljes munkavállalói életciklusban építi a márka hitelességét. Éppúgy lehet tudatos és felépített, mint ahogy önformálódó és teljesen elhanyagolt része a vállalat életének. 

A képzés egyik fő témájának keretében gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be a munkáltatói márkaépítés elméleti hátterét. A téma interaktív megalapozásával rávilágítunk arra, hogy az érdemi munkáltatói márkaépítés mekkora szerepet tölt be egy vállalat életében, és milyen potenciál rejlik benne. Megnézzük, hogy milyen egy tudatosan felépített employer brand, és mi történik akkor, ha egy cég hagyja magát elkallódni ezen a területen. Végigmegyünk majd a teljes munkavállalói életcikluson, megnézzük annak legfontosabb állomásait és buktatóit.
Aki érti a terület szerepét, képes valódi értéket teremteni.

 

 

vissza