Employee experience szakértő képzés Employer Branding

Employee experience szakértő képzés Employer Branding

 

 

ALAPSZINTŰ MODUL 

A munkavállalói élmény az employer branding része, melynek szerepe jelentősebb, mint valaha. A munkavállalók elköteleződése, fejlődése és teljesítménye szempontjából ma már megkerülhetetlen terület, hiszen ami belül van, az van kívül is. 

Az employer branding, azaz a munkáltató márkaépítés egy szervezet, vagy egy vállalat hitvallásának, értékrendszerének és szerepvállalásának összesége, mely összehangolt és hiteles vállalati értékek mentén a teljes munkavállalói életciklusban építi a márka hitelességét. Éppúgy lehet tudatos és felépített, mint ahogy önformálódó és teljesen elhanyagolt része a vállalat életének. 

Az alapképzés egyik fő témájának keretében gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be a munkáltatói márkaápítés elméleti hátterét. A téma interaktív megalapozásával rávilágítunk arra, hogy az érdemi munkáltatói márkaépítés mekkora szerepet tölt be egy vállalat életében, és milyen potenciál rejlik benne. Megnézzük, hogy milyen egy tudatosan felépített employer brand, és mi történik akkor, ha egy cég hagyja magát elkallódni ezen a területen. Végigmegyünk majd a teljes munkavállalói életcikluson, megnézzük annak legfontosabb állomásait és buktatóit. Mert aki érti a terület szerepét, képes valódi értéket teremteni.


EMPLOYER BRANDING A GYAKORLATBAN - FELSŐSZINTŰ MODUL

A képzés felsőszintű moduljában az alapképzés során elsajátított elméleti és gyakorlati tudás mentén konkrét esettanulmányokon és közös szakértői műhelymunkán keresztül végigvesszük, hogyan épül fel egy szervezet munkáltatói márkája. 

A jó reputációval rendelkező vállalatok háromszor annyi jelentkező közül válogathatnak, mint a rossz megítélésűek. A legnagyobb kihívás, hogy az employer branding nem olyan dolog, amit egyszer létrehozunk és aztán örökké létezik, hanem folyamatos törődést és odafigyelést igényel. Ehhez új ötletek, innováció, kutatások és folyamatos ismeretbővítés szükséges.

Éppen ezért a vállalat értékajánlatának a definiálásától a stratégiai és akciótervezésen át, egészen az eszközök meghatározásáig és az eredmények értékeléséig átvesszük a folyamatot. Akár saját, a hallgatók által behozott konkrét esetekkel is lehetőség lesz foglalkozni, mely során közösen dolgozzuk ki a munkáltatói márkaépítés pilléreit és elemeit, valamint közösen adunk megoldási javaslatokat a behozott problémákra, szervezeti nehézségekre.

A téma felsőszintű moduljának elvégzésével a hallgató birtokában lesz a munkáltatói márkaépítés kidolgozásához szükséges tudásnak és képes lesz a gyakorlatban is alkalmazni azt. 

 

 

vissza