Employee experience szakértő képzés Facilitálás modern technikái

Employee experience szakértő képzés Facilitálás modern technikái

 

 

A képzés ezen részén célunk olyan ismeretek átadása, amivel az Employee Experience Szakértő hozzá tud segíteni egy-egy csoportot a hatékony és motiváló együttműködés élményéhez.

Megismerjük hogyan alakítható ki tudatosan olyan megbeszélés levezetése, ahol a tartalmi kérdésekbe nem szólunk bele, a döntéshozatali, illetve kreatív folyamatokat viszont elősegítjük, mindeközben képesek vagyunk felelősséget vállalni a folyamatért, az időért és a fókuszért. Szükség esetén segíthetjük kimozdítani a megrekedt helyzeteket, rendezni a csoporton belüli konfliktusokat és a bizalmat helyreállítani.

A facilitátor modern technikáinak megismerésével és gyakorlati elsajátításaival tehát segíteni tudunk csoportoknak, csapatoknak megérteni a közös céljaikat és megtervezni azt, hogyan érjék el ezeket. Ebben a modulban megtanuljuk, hogy ehhez nincs szükségünk másra, mint az önismeretünkre, a lelkesedésünkre és néhány hatékony facilitációs eszköz gyakorlására. A facilitátor modern technikái közül a képzés keretében a World Café és az Opera módszer kerül bemutatásra részletesebben.

 

 

vissza