Employee experience szakértő képzés Generációmenedzsment

Employee experience szakértő képzés Generációmenedzsment

 

 

Mekkora az X, Y és Z generációk közötti szakadék a munkaerőpiacon? Kik azok a baby boomerek? Hogyan lesz az eltérő értékrendből, a prioritások megváltozásából, az alkalmazkodási képesség és az elfogadás hiányából közös együttműködés, valódi kapcsolódás, értékteremtés, kölcsönös edukáció és értékalapú gondolkodás?

Erre és a generációs különbségek minél hatékonyabb áthidalására fókuszál a képzés ezen része, mely során az elméleti áttekintés mellett konkrét gyakorlatokkal teszünk kísérletet a cyber világ rajongóinak és a földhöz ragadtabb, hagyományos értékek mentén gondolkozó generációinak a közelítésére. 

A legtöbb munkahelyen akár három-négy eltérő korosztály is dolgozik egymás mellett. Érdemes nem a homokba dugni a fejünket, ha generációs problémákkal találkozunk, mert a legjobb teljesítményt a multigenerációs munkacsoportok érik el. A 2 órás képzés végére fény derül arra, hogy mi is az a generációs csapda és hogy mi a kulcsa a generációmenedzsmentnek, azaz a generációk együttműködésének.

 

 

vissza