Employee experience szakértő képzés Kultúrális különbségek feloldása

Employee experience szakértő képzés Kultúrális különbségek feloldása

 

 

Amennyiben eltérő kultúrák talàlkoznak...vajon hogyan maradjon minden kő kövön...

A képzés felsőszintű moduljában külön fejezetet szánunk a vállalati környezetben felmerülő kulturális különbségek és az ebből fakadó konfliktusok hatékony kezelésére.

Tulajdonosváltások, expat-ok, eltérő kultúrából érkező vezetők, multikulturális projektcsapatok...ki ne találkozott volna már a kulturális különbségekből fakadó nehézségekkel?!

A multinacionális szervezetekben, a virtuális munkahelyi közösségek és az outsourcing korában elengedhetetlenek a széleskörű együttműködések. Egyre gyakoribb, hogy több nemzethez tartozó munkatársak dolgoznak egy csapatban, ami számos konfliktust idézhet elő. Mivel különböző kultúrájú társadalmakban szocializálódunk, más gyökerekkel és elképzelésekkel rendelkezünk, más elveket vallunk, bizonyos helyzetekben másképp viselkedünk, eltérően kommunikálunk és a problémákhoz is másképpen közelítünk.

Hogyan tudjuk feloldani ezeket a konfliktusokat? Hogyan tudjuk megérteni a különböző álláspontokat, és hogyan  tudjuk megértetni magunkat? Hogyan tudunk hatékonyan együttműködni a különböző szervezeti kultúrák között és eredményre jutni?

Erre keressük és adjunk meg a választ gyakorlatorientált és interaktív formában.

A 21. században ezen konfliktusok szakszerű, tudatos kezelése és feloldása, az egymás kölcsönös megértése elkerülhetetlen, és mindenképpen szükséges a kiegyensúlyozott, eredményes munkatársak és ezáltal a stabil, egészséges szervezeti működés érdekében.

A modul ezen témája magabiztos tudással vértezi fel a hallgatókat, akik a jövőben képesek lesznek megfelelően kezelni a kulturális különbségekből fakadó problémákat. 

 

 

vissza