Employee experience szakértő képzés Munkahelyi Flow élmény és megteremtésének lehetőségei

Employee experience szakértő képzés Munkahelyi Flow élmény és megteremtésének lehetőségei

 

 

Életünk összes pillanatában keresünk egy érzést, egy olyan tudatállapotot, amikor feloldódunk az adott pillanatban, és teljesen eggyéválunk az éppen végzett tevékenységünkkel. Ezt hívjuk Flow élménynek. Előfordul, hogy ezen kellemes érzés "véletlenül", felkészülés nélkül történik meg velünk, ugyanakkor viszont megfelelő tervezéssel és kivitelezéssel is előidézhető, megvalósítható. A tudatosan tervezett és megélt Flow élmény jelenti a legerősebb alapját a nem anyagi jellegű motiválásnak és a munkavállalói kreativitás növelésének.

A képzés ezen részében Csíkszentmihályi Mihály professzor kutatási anyagát felhasználva megismerjük, hogy mely tényezők szükségesek ahhoz, hogy a Flow élmény céges környezetben is egyre gyakrabban váljon tapasztalhatóvá, megélhetővé és ezáltal növelje a vállalat produktivitását.
Ezek után közösen megtanuljuk, hogy mely gyakorlati lépések szükségesek, hogy a Flow élmény tapasztalását hosszabb távon képesek legyünk fenntartani és hogy azt is felfedezzük, hogy miképp hozzuk azokat összhangba a vállalat és az egyén céljaival.

 

 

vissza