Employee experience szakértő képzés Online/Offline oktatás

Employee experience szakértő képzés Online/offline oktatás

 

 

Célunk, hogy képzésünk során végig a legteljesebb oktatási élményt biztosítsuk számotokra, és ezért tanfolyamunk szeptemberben induló évfolyama ötvözi majd a személyes és online oktatást. 
Tematikánk tartalmaz olyan előadásokat, amelyeket élő, személyes keretek között tervezünk megtartani (pl. Design Thinking), és emellett bizonyos órákat online formában tartunk majd meg számotokra. 

Természetesen, amennyiben Te az egész képzés során nem tervezel személyesen megjelenni a képzésen (gondolunk itt többek között vidéken élő hallgatóinkra), akkor a személyes keretek között megvalósuló órák online követésére is lesz módod, akár felvételről is!

A képzés online órái során a ZOOM felületén keresztül, interaktív módon zajlik majd az oktatás, és ezen felül a teljes képzést streameljük a Ustream csatornánkon keresztül. Azon órák során, amelyeket élőben szeretnénk megvalósítani, szintén az Ustream csatornánk használatával követhető a tanfolyam.

A közvetítések felvételről a tanfolyam teljes időszakában és azt követően is megtekinthetőek.

A képzés időpontjain felül, a tanfolyam ideje alatt több alkalommal szervezünk majd beszélgetős estéket, amelyek során lehetőségünk nyílik kötetlenül megosztani gondolatainkat egymással.

 

vissza