Employee experience szakértő képzés Rólunk Mondták

Employee experience szakértő képzés Rólunk Mondták

 

 

"Több éves HR tapasztalattal képes voltam minden pillanatát élvezni és értékelni, rengeteget tanultam és tapasztaltam! Minden előadó profi és emberi! Köszönöm!"

Viktor

"Sziasztok! Az Aon kiosztotta az idén is “A legjobb munkahelyek” díjat, amely programot kb. 18 éve vezet következetes, globális módszertanával. Szeretném, ha Jancsiék tudnák, hogy az egyik díjban komoly szerepük van. A WHC személyzeti szolgáltató már évek óta esélyese volt a díjnak, de az a kicsi plusz hiányzott, az a szemléletmód, az a munkavállalói élmény fókusz, amit Jancsi és a csapata segítségével talán legjobban nekem sikerült a munkaerő-kölcsönzés egyik piacvezető cégéhez bevinni!
2018-ban megnyertük és ezt nagyon köszönöm az egész csapatnak! Köszi és sok sikert mindenkinek!" 

András


"Szeretettel ajánlom a tréninget Mindenkinek, aki szeretné a legújabb piaci információk és trendek alapján rendezni tudását. Az előadók/oktató gyakorlati szakemberek, akik még is valósítják a mindennapokban azt, amit tanítanak. 

Korrekt csapat, rugalmas időbeosztás, érdekes és gyakorlatias órák."

Anna


"A képzés során esti csoportba tudtam jelentkezni és az elején tartottam attól, hogy miképp leszek képes nemcsak a figyelmem fenntarni, de egyáltalán ébren maradni. Viszont szerettem volna strukturált tudáshoz jutni munkavállalói élmény területén, ezért mégis bevállaltam. 

Imádtam azokat a hétfő estéket! Nem hogy fáradt nem voltam, de napokra feltöltött, inspirált. Az előadók szuper gyakorlatiasak, rendkívül sok hétköznapi példával, amelyek közül többel voltam képes én is azonosulni. Minden gördülékeny, színes, izgalmas és nagyon emberi volt. Nem csak szaktudást kaptunk, hanem példamutatást is, hogy mennyire fontos a humánum!
Azóta munkahelyet váltottam, mert ebben a hozzáállásban hiszek én is, és kerestem a közeget, amely valóban közel áll hozzám. Nagyon hálás vagyok az előadóknak és az egész csoportnak, nagyon különleges élmény!"

Andi

"Szívből ajánlom a képzést mindenkinek, aki szeretné átfogó, életközeli "tananyagon" keresztül belevetni magát ebbe a kibontakozóban lévő, rendkívül fontos HR-részterületbe!
A pozitív munkavállalói élmény nem egy divatos szlogen, hanem alapvető pillér a dolgozók megtartásához, ösztönzéséhez, valamint a szervezetfejlesztéshez is. Külön öröm olyan emberektől tanulni, és olyan emberekkel együtt gondolkodni, akik saját bőrükön tapasztalták/-ják, milyen hatásokkal jár, ha figyelmen kívül hagyjuk a munkatársak hogyanlétét. A képzés pedig nem csupán szakmai értelemben adott nekem rengeteget - a pszichológiai modul, a coachingot tárgyaló alkalom, valamint a time management témakör feldolgozása mind-mind segített közelebb kerülni saját magamhoz is.
A bizalmas, barátságos légkörnek és az értékes, izgalmas, tanulságos témáknak, gyakorlatoknak hála igazi közösséget alkottunk, és este 10-kor is nehezen indultunk haza a képzési alkalmak után. Mindenkinek ilyen elhivatott, hiteles, közvetlen és segítőkész képzési gárdát kívánok, mint amilyenek Ők!"


Angéla


"Az Employee experience szakértő képzés alapjaiban változtatta meg a munkavállalói hozzáállásomat. Karrierváltóként rengeteget segített a tudatosabb álláskeresésben és abban, hogy milyen részletekre érdemes figyelnem az állásinterjúk során. Részben ennek köszönhetően egy olyan transzparens munkakörnyezetben sikerült elhelyezkednem, ahol a vezetők egyenlő félként kezelik az alkalmazottakat, mindenkihez van néhány kedves megjegyzésük, és ha számonkérnek valamit, azt is a legnagyobb bizalommal teszik meg. 

Ezekre az értékekre nem nyílt volna fel a szemem a képzés nélkül. Mindemellett a képzésen tanult módszerek (asszertív kommunikáció, coaching, konfliktuskezelés) rengeteget segítenek napi szinten a project manageri és az üzleti kommunikációs feladataimban egyaránt." 

Dorottya


"Amennyiben valaki ezen témakörben szeretne elmélyülni és fontos számára, hogy gyakorlatot szerezzen, annak szívből ajánlom ezt a képzést! A tanfolyam után már az első napon kamatoztatni tudtam a tanultakat!"

Izabella