Employee experience szakértő képzés Szakmai Gyakorlat

Employee experience szakértő képzés Szakmai Gyakorlat

 

 

 

Az Élet-Öröm Programok számos céggel áll partneri kapcsolatban, amelyek között megtalálhatóak sikeres start-up-ok és magas presztízzsel rendelkező multicégek is. Ezen vállalatok száma évről-évre folyamatosan növekszik, lehetőséget biztosítva hallgatóink számára megszerzett tudásuk "élőben" történő kamatoztatására!

A szakmai gyakorlat az alábbiak szerint alakul majd:

  1. Az osztályt kisebb 4-6 fős csoportokra bontjuk (mely csoportokat természetesen a hallgatókkal közösen alakítjuk ki).
  2. Minden csoporthoz társítunk egy szakmai mentort a trénercsapatunk soraiból, aki segíti majd a hallgatók munkáját.
  3. A csoportok mindegyike egy cégnél először felmérést végez a munkavállalói élmény helyzetéről.
  4. A felmérést követően minden csoport közösen diagnózist készít, mely erre alapozva tanulmányt állít össze arról, hogy milyen gyakorlati fejlesztéseket, változtatásokat javasolnának az adott cégnek.
  5. Végezetül a csoport az adott tanulmányt közösen és személyesen prezentálja a cég releváns döntéshozóinak.

Hallgatóink a 2019-es képzés során az Unipharma-nál és a Telenornál vettek részt szakmai gyakorlaton, mely hatalmas sikert hozott olyan értelemben, hogy valós, életszerű problémákra és fejlesztendő területekre sikerült hallgatóinknak rávilágítania, és a prezentáció hatására ezen vállalatoknál konkrét lépések történtek a munkavállalói élmény fokozása érdekében.


A képzés során a gyakorlaton felül részt veszünk "tanulmányi kirándulás"-on is olyan cégeknél, ahol az employee experience már teljeskörűen megvalósításra került, és így lehetőségünk nyílik arra, hogy személyesen figyeljünk meg működő best practise megoldásokat.

 

 

 

vissza