Employee experience szakértő képzés Szakmai Gyakorlat

Employee experience szakértő képzés Szakmai Gyakorlat

 

 

 

Az Élet-Öröm Programok számos céggel áll partneri kapcsolatban, amelyek között megtalálhatóak sikeres start-up-ok és magas presztízzsel rendelkező multicégek is. Ezen vállalatok száma évről-évre folyamatosan növekszik, lehetőséget biztosítva hallgatóink számára megszerzett tudásuk "élőben" történő kamatoztatására!

A szakmai gyakorlat az alábbiak szerint alakul majd:

  1. Az osztályt kisebb 4-6 fős csoportokra bontjuk (mely csoportokat természetesen a hallgatókkal közösen alakítjuk ki).
  2. Minden csoporthoz társítunk egy szakmai mentort a trénercsapatunk soraiból, aki segíti majd a hallgatók munkáját.
  3. A csoportok mindegyike egy cégnél először felmérést végez a munkavállalói élmény helyzetéről.
  4. A felmérést követően minden csoport közösen diagnózist készít, mely erre alapozva tanulmányt állít össze arról, hogy milyen gyakorlati fejlesztéseket, változtatásokat javasolnának az adott cégnek.
  5. Végezetül a csoport az adott tanulmányt közösen és személyesen prezentálja a cég releváns döntéshozóinak.

Hallgatóink az elmúlt években többek között az Unipharma-nál és a Telenornál vettek részt szakmai gyakorlaton, mely hatalmas sikert hozott olyan értelemben, hogy valós, életszerű problémákra és fejlesztendő területekre sikerült hallgatóinknak rávilágítania, és a prezentáció hatására ezen vállalatoknál konkrét lépések történtek a munkavállalói élmény fokozása érdekében.


A képzés során a gyakorlaton felül részt veszünk "tanulmányi kirándulás"-on is olyan cégeknél, ahol az employee experience már teljeskörűen megvalósításra került, és így lehetőségünk nyílik arra, hogy személyesen figyeljünk meg működő best practise megoldásokat.

 

Az elmúlt években szakmai gyakorlataink az alábbi cégeknél valósultak meg:

   

 

 

 

vissza