Employee experience szakértő képzés Vállalati kommunikáció és Jó Gyakorlatok

Employee experience szakértő képzés Vállalati kommunikáció és Jó Gyakorlatok

 

 

Minden szervezet, cég és vállalat a puszta létével és működésével is hatással van arra, mit gondolnak róla mind munkatársai, mind a nagyvilág felé. Hajlamosak vagyunk csak arra koncentrálni, amit mondani akarunk, és nem vesszük figyelembe a befogadó oldalt; gyakran nagyobb figyelmet szentelünk leendő ügyfeleinknek, és figyelmen kívül hagyjuk munkatársainkat mint célcsoportot. 


Mitől működik jól a vállalati kommunikáció, és hogyan kezeljük a külső és belső célcsoportot? Mitől kommunikált jól egy vállalati munkatársai illetve a nagyközönség felé, illetve mit hogyan ne csináljunk? Választ keresünk arra, hogy mit érdemes a vállalati fő értékének választani, és hogyan érdemes ezt kommunikálni. Megvizsgáljuk, kik lehetnek a cégimázst megalapozó nagyköveteink, valamint hogy vajon valóban másra vágynak-e az ügyfeleink és munkatársaink.

Egyúttal felkészülünk a legnagyobb kihívások kezelésére is, legyen az változás vagy krízis, cégek összeolvadása, szétválása, újjászületése, megszűnése illetve felvásárlása.

 

 

vissza