Gyakran Ismétlődő Kérdések

Gyakran Ismétlődő Kérdések

- Szívesen részt vennék a képzésen, de nagy nehézséget jelenthet számomra a tandíj megfizetése.
Létezik megoldás erre a problémára?

- Igen, minden résztvevő számára biztosítjuk a részletfizetést, akár havi lebontásban is. Ezen felül igénybe veheted az Early Bird, a magánbefizetői, a páros jelentkezés és az egyéb kedvezményeinket is, melyek közül sokat össze is vonhatsz. Ezekről bővebben itt tájékozódhatsz.


- Nagyon szeretnék részt venni a képzésen, de nem biztos, hogy ennyi szabadidőm lesz hétvégenként, és nem szeretnék sokat kihagyni. Van megoldás ilyen esetben?
- Igen, minden előadást élőben közvetítünk az interneten a Zoom felületén keresztül, függetlenül attól, hogy személyes részvételű, vagy online képzési napról van szó. Ezen videók az adott napot követően már felvételről is elérhetőek, így a tanfolyam ideje alatt a résztvevők az összes képzési nap felvételét korlátozás nélkül megtekinthetik bármilyen időpontban.


- Külföldön élek, szeretnék részt venni a képzésen. A fejlődésem ténylegesen biztosított a ZOOM felületén keresztül?
- Igen, ugyanis a fejlődés legnagyobb része az átlagos hétköznapok során zajlik majd, hiszen ilyenkor építjük be az életünk mindennapjaiba a képzési napok során megismert új megközelítéseket.

- Kicsit aggaszt a tanfolyam hossza, négy hónapon keresztül fejlődni...nem lehetne gyorsabban haladni?
- Megközelítésünk szerint egy komoly áttöréshez, megalapozott előrelépésekhez szükséges ez az időtartam. A valódi fejlődés kitartó belső és külső munkát, energia befektetést igényel.


- Korábban még sosem vettem részt ilyen jellegű tanfolyamon, előadásokon. Racionális, modern gondolkodású emberként azonosítom magam. Tartok attól, hogy a képzés számomra túl ezoterikus, spirituális...Vállalható számomra a képzés?
- A képzés nem igényel semmilyen előképzettséget, vagy korábban elsajátított tudnivalókat. Az ezotéria nem szerepel az oktatási anyagban, a spirituális megközelítések és gondolatok pedig a nyugati világ embere számára könnyedén befogadható módon és nyelvezetben kerülnek megosztásra.


Ha Te is szeretnél kérdést feltenni, akkor várjuk azokat szeretettel!

 

 

vissza