Harmos Annamária Sport

Harmos Annamária

Harmos Annamária vagyok, közgazdász, mozgásszakértő, life és business coach, valamint örök tanuló és tanító.

Közgazdászként - a humán tudományok felé is nyitott gondolkodással - vállalati gazdasági területen több mint 10 éven keresztül a szakmai ismeretek mellett központi küldetésemnek tekintettem a munkahelyi egyéni és csoportos fejlesztéseket.

Ezzel párhuzamosan az elmúlt 6 évben hobbiból kinőtt mozgásszakértőként, kiscsoportos és személyi edzőként is tanítani kezdtem.

A komplexitásra való törekvés és tudatosság jegyében több képzés (StrongFirstGirya, ClubbellYoga, Ground Force Method, Kaatsu Training, FMS) elvégzésével és további, autodidakta módon tanult módszerek gyakorlásával összegyűjtött tapasztalatatokat használom fel munkám során.

Eleinte csak a mozgásra összpontosítottam, majd megtapasztaltam, hogy az ehhez szorosan kapcsolódó befelé figyelés, az élethosszan fenntartható egészséges életmód is elválaszthatatlanul a rendszer része. A háttérben fokozatosan zajlott saját életmódom újrahangolása, ami még inkább elhivatottá és az egyes témákban (pl. megfelelő étrend, regeneráció, mentális hatások a mozgásban, sérülésekből való felépülés, stb.) elmélyültebbé tett. Szemléletmódomat és tapasztalataimat örömmel osztom meg az erre nyitott emberekkel.

2017 tavaszán, amikor az Élet Öröm Programok Life és Business Coach képzését elkezdtem, még nem is sejtettem ennek a saját életvitelemre, hivatásomra és tanítványaim fejlesztésére gyakorolt valódi hatását. A képzéssel egy minőségibb szintre emelkedtek az addig ismertnek vélt - hol jobban, hol kevésbé jól alkalmazott - élethelyzeteim megoldásai.

 

 

 

vissza