Adyashanti
„Rádöbbensz, hogy minden, amit tudni vélsz magadról, és minden, amit tudni vélsz a világról, feltételezéseken, hiedelmeken és véleményeken alapul, amelyeket azért hiszel el, mert azt tanultad vagy azt hallottad, hogy igazak.”

Hírek

2021. február 15.

A mai napon megkezdődött a Munkavállalói Élmény szakértő képzésünk HATODIK évfolyama, amelyen ismét "telt házunk" lett, hiszen a maximális 20 fővel indult az osztály. Remek kaland lesz közösen dolgozni velük a következő hónapokban!

Tovább

2021. február 12.

Már lehet jelentkezni az első Team coach és Trénerképzés 2021 tavaszi osztályába! Tréner csapatunkkal nagyon várjuk, hogy ezen a kiemelten fontos szakmai területen is átadhassuk a szaktudásunkat, naprakész gyakorlati eszközöket és módszertanokat. Várunk szeretettel a képzésen!

Tovább

2021. február 08.

Izgatottan várjuk, hogy megmutathassuk a megújult weboldalunkat. Az elkészítése folyamatban, utolsó beállítások és feltöltések állnak előttünk.

Tovább

2021. január 18.

A mai napon a Munkavállalói élmény szakértő képzésünk ÖTÖDIK évfolyamának minden tagja sikerrel teljesítette a záróvizsgát, így már a hivatalos tanusítványukkal a kezükben kezdhetik meg a Telenor-nál és a SkillDict-nél megvalósuló szakmai gyakorlatukat!. Nagyon büszkék vagyunk a hallgatóinkra!

Tovább

2021. január 10.

​Január 26-án lesz a márciusban induló Moduláris Coach képzésünk NYOLCADIK évfolyamának második, ONLINE nyílt napja! Várunk szeretettel!

Tovább

2021. január 09.

​Január 12-én lesz a februárban induló Munkavállalói Élmény Szakértő képzésünk HATODIK évfolyamának második, ONLINE nyílt napja! Várunk szeretettel!

Tovább