Marcel Proust
„A bölcsességet nem úgy kapjuk, magunknak kell azt felfedezni, oly út után, amelyet senki se tehet meg helyettünk, senki se tud tőle megkímélni.”

Hírek

2018. szeptember 08.

A mai napon elindult hazánk első, Sportoktatóknak szóló Life coach képzésének első évfolyama! Örömmel és lelkesedéssel kezdünk bele a közös fejlődésbe és élményekbe!

Tovább

2018. szeptember 06.

A most szombaton induló Sportoktatóknak szóló Life coach képzés jelentkezési határideje ma éjfélkor lejár. Amennyiben szeretnél részt venni, küldd el a mai napon jelentkezésed. Várunk Téged szeretettel és lelkesedéssel!

Tovább

2018. szeptember 01.

A mai napon elindult hazánk piacvezető önismereti és önfejlesztő Életvezetési Tanfolyamunk új évfolyama! Remek kaland lesz közösen dolgozni velük a következő hónapokban!

Tovább

2018. augusztus 31.

A szeptemberben induló Életvezetési Tanfolyam 2018-2019-es évfolyamára való jelentkezés határideje ma éjfélkor lejár. Amennyiben szeretnél részt venni hazánk piacvezető önismereti és önfejlesztő képzésén, küldd el a mai napon jelentkezésed. Várunk Téged szeretettel!

Tovább

2018. augusztus 27.

Holnap tartjuk a szeptemberben kezdődő Életvezetési Tanfolyamunk utolsó Nyílt napja! Várunk Téged szeretettel, még van néhány szabad hely a tanfolyamra!

Tovább

2018. augusztus 25.

Holnap tartjuk hazánk első, Sportoktatóknak szóló Life coach képzésének következő nyílt napját! Várunk Téged is szeretettel!

Tovább