Byron Katie
„A világ mindig olyan, amilyen, nem pedig olyan, amilyennek lennie kellene. Akár tetszik, akár nem.”

Hírek

2018. szeptember 06.

A most szombaton induló Sportoktatóknak szóló Life coach képzés jelentkezési határideje ma éjfélkor lejár. Amennyiben szeretnél részt venni, küldd el a mai napon jelentkezésed. Várunk Téged szeretettel és lelkesedéssel!

Tovább

2018. szeptember 01.

A mai napon elindult hazánk piacvezető önismereti és önfejlesztő Életvezetési Tanfolyamunk új évfolyama! Remek kaland lesz közösen dolgozni velük a következő hónapokban!

Tovább

2018. augusztus 31.

A szeptemberben induló Életvezetési Tanfolyam 2018-2019-es évfolyamára való jelentkezés határideje ma éjfélkor lejár. Amennyiben szeretnél részt venni hazánk piacvezető önismereti és önfejlesztő képzésén, küldd el a mai napon jelentkezésed. Várunk Téged szeretettel!

Tovább

2018. augusztus 27.

Holnap tartjuk a szeptemberben kezdődő Életvezetési Tanfolyamunk utolsó Nyílt napja! Várunk Téged szeretettel, még van néhány szabad hely a tanfolyamra!

Tovább

2018. augusztus 25.

Holnap tartjuk hazánk első, Sportoktatóknak szóló Life coach képzésének következő nyílt napját! Várunk Téged is szeretettel!

Tovább

2018. augusztus 05.

Már lehet jelentkezni hazánk első Employee Expereince szakértő képzésének 2. évfolyamára! Gyere és vegyél részt ezen az izgalmas fejlődési úton! Várunk Téged szeretettel!

Tovább