Lancsin Zsuzsanna

Lancsin Zsuzsanna

 

Lancsin Zsuzsanna vagyok, dúlaként kezdtem az emberi lélek és önmagam mélyebb megismerését. 
Dúlaságom mostanra kiszélesedett és nem csak várandósokat kísérek, hanem mindazokat, akik keresik önmagukkal a kapcsolatot, az intimitást. 

A szüléskísérés, a nőiség misztériuma alázatra, csendre tanított. Észrevenni a még láthatatlant. Többféle kurzuson, önismereti műhelyen tanultam, tanított az élet, melyeket a testtudatosítás mélyített még tovább.


Azt gondolom, hogy az ember, a test-lélek-szellem összefüggő rendszere, hogy minden energia, melyek hatnak egymásra. A figyelem, a jelenlét, a szeretetteljes elfogadás – egyszóval az intimitás –, képes olyan teret (szakrális teret, szentséget) létrehozni, melyben megtörténhet a megnyílás, az ellazulás, az ember saját erőforrásainak aktivizálódása.

Magam is járom az utamat, felfedezem az Élet egyszerű szépségeit, és megélem, hogy az élet - öröm, csoda, egyfajta szentség.
Ilyen szentség például a tánc, a masszázs, a szerelem, a szülés, melyeken keresztül megtapasztaljuk magunkat, a világot. Fontosnak tartom, hogy felébresszük magunkban a kíváncsiságot és felfedezőkké váljunk.

Ez a figyelem és megismerni vágyás teremti meg azt a jelenlétet, melyben képesek vagyunk észrevenni valóságot, és úgy történnek velünk a dolgok, hogy tudatában vagyunk azoknak.

 

 

vissza