Márkin Péter

Márkin Péter

 

Márkin Péter vagyok, a RealFit edzésprogramok megalkotója. 

Kíváncsi természet révén már fiatal koromtól kezdve folyamatosan kutatom a leghatékonyabb edzésmódszereket és technikákat.

A legújabb és/vagy a legjobban működő - általam is kipróbált ­- koncepciókat építem be edzéseimbe és adom tovább vendégeimnek, maximális mértékben figyelembe véve az anatómiai alapokat, a mozgás minőségét, a hosszú távú egészséges életet. 

Törekszem arra, hogy mindenki a saját magához mért optimális és egyre növekvő terhelést kapja, így biztosítva a töretlen fejlődést. Az edzések során többféle eszközt használunk: kettlebellt, saját testsúlyunkat, gyűrűt, TRX-et, és így tovább.

Célom, hogy minél hatékonyabban fejlesszük a különböző kondícionális képességeinket (erő, állóképesség, gyorsaság, ízületi mozgékonyság, koordináció), és az egyes területekhez a legjobb eszközöket használjuk.
Lényegesnek tartom, hogy mindezek mellett az edzések jó hangulatban teljenek, és a résztvevők az itt megszerzett erejüket, kondíciójukat, önbizalmukat át tudják vinni életük más területeire is. 

A fittség kérdését életmód jelleggel közelítem meg: odafigyelve, hogy a mozgás és a táplálkozás mellett a lelki egyensúly is kellő hangsúlyt kapjon, így kerekedik ki a jól-lét (wellness) igazán és hosszú távon.

 

 

 

vissza