Miért minket válassz, ha coach képzést keresel?

Miért minket válassz, ha coach képzést keresel?

 

 

A különböző megkeresések során számos esetben kérdezitek Tőlünk, hogy

"ha szeretnék coach hivatásba kezdeni, akkor miért Titeket válasszalak képzést nyújtó intézménynek?"

Szerintünk egy szívvel és alázattal dolgozó, de anyagilag is sikeres coach-ot (vagy bármilyen segítőt) három különböző ismérv jellemez.

1. A megteremtett hitelesség

A legfontosabb jellemző. Meglátásunk szerint egy coach-nak azon múlik leginkább a hivatásának minősége és sikeressége, hogy mennyire hiteles a saját életének példájában. 

Fejlődik-e, folyamatosan előrelép-e a legfontosabb területeken (kapcsolataiban, szakmájában, önmagával való viszonyában, stb.), kiegyensúlyozottság és felelősségvállalás jellemzi-e.

Akárcsak mi magunk, úgy minden ügyfél is megérzi a lelkében és szívében, hogy kinek jó a közelében lenni, kivel feltöltő, örömteli élmény.a pusztán együtt töltött idő.

Az a szakember, aki ilyen légkört, hangulatot teremt maga körül, az egész biztos sokat dolgozott saját magán és az életkörülményein. Ezen lépcsőfokok megtétele, sokszor végigküzdése során pedig olyan tapasztalatokat szerzett, melyek rengeteget segítenek számára többek között intuíció formájában és a másokkal való együttérzésben.

Éppen ezért, hazánkban egyedülállóan, minden képzésünk során kiemelt figyelmet fordítunk a hallgatóink saját fejlődésére, élet-egyensúlyának megteremtésére.

2. Széleskörű szakmai ismeretek

Egy alázattal dolgozó coach folyamatosan gyarapítja szakmai ismereteit, azonban tapasztalatunk szerint azon segítők képesek teljeskörűen támogatni az ügyfeleiket, akik több terület, több iskola tanyagát is elsajátítják. Ebből fakadóan képesek egy élet-problémára, kihívásra több megoldást is biztosítani a hozzájuk fordulóknak.

A moduláris coach képzés megalapításakor különös figyelmet szenteltünk annak, hogy hazánk legszínesebb és legsokoldalúbb tanfolyamát alakítsuk ki, és ebből fakadóan itt tanulhatsz a coaching módszerektől kezdve a prezentációs technikákon át akár a stílusos megjelenésről is.

3. Működő sales és marketing megoldások

"Nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani". A legtöbb kiváló szakember azért nem képes megélhetést biztosító jövedelmet teremteni a segítői praxisából, mert nincs tisztában azzal, hogy miképp lehetséges és szükséges népszerűsíteni és értékesíteni szolgáltatásait. Nem teremtenek közösségeket, nem üzemeltetnek olyan online és offline folyamatokat, melyek rendszeresen felhívják az érdeklődők figyelmét szolgáltatásaikra, nem építenek fel egy brandet, nem rendelkeznek megfelelő árképzéssel, szolgáltatás csomagokkal.

Ezek a leggyakoribb "hibák", és a legtöbb coach-képző iskola nem ad erre bizonyítottan működő megoldásokat, legfeljebb tippekkel látják el hallgatóikat.

Képzésünk során, már annak második hónapjában megosztjuk veled a célzottan ilyen jellegű szolgáltatásokra vonatkozó sales és marketing "mesterfogásokat", és folyamatos támogatásunkkal belekezdünk saját praxisod üzemeltetésébe. Biztosítunk, hogy ennek köszönhetően a képzés befejezésekor már rendelkezni fogsz egy induló ügyfélkörrel.

Összegezve, a mi képzéseinket azok választják már évről-évre, akik nemcsak ismereteket, vagy papírt szeretnének szerezni, hanem arra vágynak, hogy hiteles  és szakmailag, anyagilag sikeres szakemberré fejlődjenek.

Ha Te is ezt az utat szeretnéd választani, akkor várunk szeretettel képzésünkön!