Csoportos, Moduláris Life és Business Coach képzés - Coach Technikák modul

Csoportos, Moduláris Life és Business Coach képzés - Coach Technikák modul

A modult a különböző coaching módszerek megismerésével és gyakorlásával kezdjük, és emellett kiemelt figyelmet szentelünk majd az érzelmi intelligencia fejlesztésének, mely az életünk számos területén bír meghatározó jelentőséggel, valamint elsajátítjuk a konfliktuskezelés és az asszertív kommunikáció alapjait.
A modul során ezen felül nagy figyelmet szentelünk a különböző kérdéstípusok begyakorlásának, valamint annak is, hogy miképp vezessünk coach beszélgetéseket, folyamatokat. Számos kreatív coaching megoldást is gyakorolni fogunk, ide értve a különböző feladatok, tesztek, eszközök, tárgyak használatát.
Az elméleti és gyakorlati fejlődést a XXI. század egyik legnagyobb kihívásával, a időnk menedzselésének alapvető tudnivalóival zárjuk majd.

A modul befejezéseként megteremtjük és elkezdjük üzemeltetni azon önazonos online és offline folyamatokat, amelyek intenzív használatával pár hónap alatt lehetővé válik, hogy a szolgáltatásunk iránt érdeklődők könnyen megtaláljanak minket és kialakítsuk az induló ügyfélkörünket.

 

 

vissza