Moduláris Life és Business Coach képzés - Mentorálás

Moduláris Life és Business Coach képzés - Mentorálás

 

 

 

A képzésünk során nemcsak a tanórák keretein belül fogjuk támogatni hiteles szakemberré fejlődésed, hanem többféle módon fogunk számodra szupervíziót és mentor segítséget nyújtani.

A tanfolyam során minden témát, amelyet megismerünk és feldolgozunk, először a saját életünkben figyeljük és tapasztaljuk meg. Az önismereti fejlődéseddel kapcsolatban rendszeresen beszámolót szükséges majd írnod, amelyekre minden esetben kapsz majd választ.
Ezen mentorálást kiegészítik majd az általad szabadon igénybe vehető konzultációk, amelyek során Schubert Andrea és Fejes János lesznek segítségedre. Ezen beszélgetések során a saját felmerülő problémáidra, kihívásaidra, előrelépéseidre helyezzük majd a hangsúlyt.

A képzés során számos coach és egyéb technikát tanulsz majd, amelyeket természetesen már az órákon is gyakorolni fogunk (leginkább egymás között). A szakmai fejlődésed érdekében a tanfolyam alatt legalább 25 coaching beszélgetést szükséges majd vezetned, melyek mindegyikéről részletes jegyzőkönyvet küldesz majd számunkra. Ezen összefoglalókra részletes visszajelzéseket, szupervíziót kapsz majd, és időnként tanfolyami időpontokon felüli, kiscsoportos összeülések során is beszélgetünk majd a különböző coaching esetekről, folyamatokról.
Ezen szakmai szupervíziót a mentor kollégáink vezetik majd (Fejes János, Eszes Annamária, Pócz Edina, Dr. Gyene Zsuzsanna, Polgári-Kovács Blanka) vezetik majd.

Képzésünk Magyarországon egyedüállóan kiemelt területként foglalkozik a Brand Managementtel, azzal, hogy Te már a tanfolyam során kialakítsd és felépítsd az ÉnMárkádat, valamint elindítsd a marketing és sales folyamatokat. Közös célunk, hogy nemcsak hiteles és szakmailag felkészült, hanem anyagilag is sikeres szakember váljon belőled.
Ezen folyamatot az órákon tanultakon felül rengeteg feladattal, személyes mentorálással, munkafüzettel, tutorial videókkal, és ezeken felül még számos eszközzel segítjük. Ezen területen a segítő mentorod Nagy Andrea lesz.

Természetesen a szupervízió és a mentorálás költségét a részvételi díj teljeskörűen tartalmazza.