Moduláris Life és Business Coach képzés - Szakmai Gyakorlat

Moduláris Life és Business Coach képzés - Szakmai Gyakorlat

 

A moduláris coach képzés záró szakaszában a business modult is választó hallgatóink szakmai gyakorlaton vesznek részt, amely során "éles" körülmények között gyakorolhatod a coaching szakmát.

 

 

Az Élet-Öröm Programok számos céggel áll partneri kapcsolatban, amelyek között megtalálhatóak sikeres start-up-ok és magas presztízzsel rendelkező multicégek is. Ezen vállalatok száma évről-évre folyamatosan növekszik, lehetőséget biztosítva hallgatóink számára megszerzett tudásuk "élőben" történő kamatoztatására!

A szakmai gyakorlat során a programban résztvevő partnercégünk vezetőivel folytatnak hallgatóink coaching konzultációkat (3-5 alkalommal). Ezen vezetők a személyes és szakmai kompetencia, valamint szimpátia alapján választják hallgatóink közül azt, akinek szívesen fogadnák el segítségét a kihívásaikkal történő szembenézés során.

Ezen gyakorlat remek alkalom arra, hogy valós élethelyzetekben és valós, létező problémák megoldásában gyakorold majd a coaching hivatást és vezetőktől kapjál visszajelzést munkáddal kapcsolatban.


Az elmúlt években szakmai gyakorlataink az alábbi cégeknél valósultak meg:

   

 

 

vissza