Nagy Andrea

Nagy Andrea

 

 

Nagy Andrea vagyok, szabadúszóként dolgozom.

Néhány év után, szakítva a multis múltammal úgy döntöttem, hogy azzal szeretnék foglalkozni, ami lelkesít, szenvedéllyel csinálom és feltölt.
Jelenleg a szakmai projektekért és eseményekért vagyok felelős egy startup pub-ban, ahol lehetőséget kaptam megismerkedni a vállalkozásfejlesztés világával, illetve folyamatosan építem a coach praxisom, melynek középpontjában egy erős önismereten alapuló karriertervezés, pályaorientáció áll, kedvelt témáim a szakmai önbizalom, személyes márkaépítés, tehetségmenedzsment. 

Nagyon sok emberrel találkoztam, aki úgy gondolja, hogy a szolgáltatása, terméke eladja magát, mivel ha ez minőségi és értéket ad, akkor mindenki felismeri és elismeri, sokan úgy fogalmaznak, mert “én más vagyok, én mást nyújtok”.
A kérdésem ilyen esetben, hogy ki az a mindenki és mitől vagy más, mi alapján tudnak megkülönböztetni? Ezen a ponton már hatásszünet következik...

A képzések során abban segítek, hogy ezek a kérdések ne okozzanak gondot! Hiszek a (személyes) márka erejében, abban, hogy nem eladni kell, hanem magad adni és egy olyan márkát építeni, ami önazonosságot, a saját értékeid és minőségeid mutatja meg.

Hogyan? Egy komplex stratégia kialakításával, ami magába foglalja a márkád építését, a márkaháttértől a márkaélményig, online marketing eszközöket és azoknak a tool-oknak a használatát, ami megkönnyíti a tartalomgyártás és ügyfélszerzés folyamatát.

Nemrég megkérdezték, hogy szerintem mitől tud egy adott termék, szolgáltatás, terület sikeres lenni? Hiszem azt, ha mindig egy picivel többet adsz, a beszűkült kereteken és vélt határokon túllépve, folyamatosan fejlődsz és tapasztalsz, akkor sikert érsz el. A márkaépítés nem csak egy eszköz, hanem egy szemléletmód, ha elsajátítod és minden pillanatban dolgozol érte, kétségtelen a sikeresség.