Nagy Emőke

Nagy Emőke

 

Nagy Emőkének hívnak.

Tréner vagyok.
Minden elvégzett képzés (coach, teamcoach, mediátor, megoldásfúkuszú képzések, lean, vállalkozásfejlesztés, vezetőképzés) ehhez tett és tesz hozzá módszert, szemléletet. Közel 500 tréning van mögöttem, főként (de nem kizárólagosan) vállalati szektorban dolgozom, munkatársak, kékgalléros munkavállalók, középvezetők és felsővezetők képzésével foglalkozom.
Pedagógusként (is) végeztem, már a szüleim és a nagyszüleim is tanítással, oktatással foglalkoztak, ez az én családi örökségem, amit büszkén viszek tovább és fejlesztek folyamatosan.
Néprajzkutató vagyok, jelenleg a doktori dolgozatomat írom, kutatásokban veszek részt.

Sokmindennel foglalkozom, de az egyik legkedvesebb ezek közül a trénerképzés, amikor másokat segíthetek abban, hogy lépjenek erre a pályára. Módszertant, etikát, csoportdinamikát, kommunikációs és önismeretet tanítok - nagyon sok példával abból a közel 500 tréningből, ami mögöttem van.
A Tréneri Edzőtábor Egyesület titkára vagyok, mert hiszek az önszabályozó, tudásmegosztáson alapuló szakma közösségben, és kész vagyok ezért tenni is.

Két lányom van, akik szerint: igazából felnőttekkel játszom mindenféle érdekes dolgokat.
 
Szívesen megmutatom, hogya épülnek fel ezek a "játékok", milyen megfontolások vannak mögöttük, mire érdemes figyelni, hogyan gondolkodom én a tréneri szakmáról.