Rólunk mondták

Rólunk mondták

 

"Már az első nap után úgy éreztem, hogy ha csak ennyit kapnék a tanfolyamtól, már akkor is megérte volna eljönni.  
De sokkal többet kaptam, mint amit valaha is remélni mertem. 
Nemcsak tudást, hanem erőt, hogy ne adjam fel, új ismeretet más megközelítésben, 
pozitív önértékelést, önbizalmat, sok-sok megerősítést, bíztatást és szeretetet.  
A tanfolyami csoport is fantasztikus, színes egyéniségek közössége volt, 
élmény volt látni és érezni, ahogy velem együtt a többiek is kinyíltak 
és bátran szembesültek az érzéseikkel és a gondolataikkal.

Jó, hogy Andi, János és a vendégtrénerek utakat mutatnak és nem csak egyetlen járható utat!
Köszönöm nektek a feltétel nélküli bizalmat és a jó szándékú türelmet. 
Köszönöm a kulcsokat amiket észrevétlenül csúsztattatok mindnyájunk zsebébe."

Judit

 

"Amikor eldöntöttem, hogy jelentkezek a tanfolyamra, nem voltam azzal tisztában, mire volt szükségem, nem igazán tudtam azt sem, hogy miért teszem, abban viszont biztos voltam, hogy muszáj volt történnie valaminek, ami kimozdít az akkori világomból. 

Tudatában voltam, hogy valami nem működik jól, de amennyiben ugyanúgy folytatok mindent, az biztosan nem vezet változáshoz. Egy pörgős, extrovertált, nyitott, könnyen kapcsolatokat teremtő emberként indultam el az úton, mely illúziót hamar el kellett engednem, mert arra már az első alkalommal rá kellett jönnöm, hogy egyáltalán nem tudok önmagamról beszélni, nyitott sem vagyok és kapcsolódni sem tudok igazán. 
Imádtam levenni az álarcot és fokozatosan megengedni magamnak, hogy őszinte legyek saját magammal és a környezetemmel, mert tudtam, hogy amit felfedezek magamban, (legyen az elsőre nem tetsző számomra) innen tudok építkezni, végülis változást akarok, nem? 
Közhelyesen fogalmazhatnék úgy, hogy a tanfolyam sok ajtót kinyitott, viszont inkább élnék azzal a kifejezéssel, hogy egy olyan széles ajtót nyitott ki, aminek még én sem látom a végét és annyi felfedezni valót találtam. 

A tanfolyami időszak segített megtanulni felelősséget vállalni az életemért, a saját korlátaimon túllépni, kezelni a félelmeim és belőlük építkezni, közvetlenül nekem, közvetetten pedig a környezetemnek, barátaimnak, családomnak fejlődni. Fogalmazhatok úgy, hogy egy új szemléletmódot kaptam és ezzel együtt: igazibb kapcsolatokat, kiegyensúlyozott párkapcsolatot, tudatosságot és életszeretetet. 
Hálás vagyok, hogy az életem ilyen korai szakaszában megtapasztalhattam ezt és egy ilyen csapat állt mellettem, sokat láttam, tanultam a többiektől és úgy gondolom, hogy ez az a tapasztalás, ami igazán az enyém marad."

Andrea

 

"Elkeseredett, befásult, több életterületen is elakadt állapotban kezdtem el a tanfolyamot, aminek eleinte úgy vágtam neki, hogy egy új szakmát szeretnék kitanulni, amit esetleg majd külföldön is kamatoztathatok a jövőben. Menet közben fedeztem fel, hogy milyen sok életterületen kell felszámolnom az évek óta felhalmozott frusztrációimat, felgyülemlett feszültséget, a téves és felesleges elvárásaimat, sértődőttséget, csalódottságot, elégedetlenséget, dühöt. 
A tanfolyam számomra egy hatalmas önfejlesztési lehetőségnek bizonyult. Rengeteg új és szerteágazó ismeretet adott, és teljesen új nézőpontokra nyitotta fel a szemem. Kielégítette a fejlődés- és tudásvágyamat, új távlatokat nyitott mind a jelenlegi életem jobbá tétele, mind a jövőbeli kilátásaimat, terveimet illetően is. 
Minden olyan életterületet érintettünk, amivel a legtöbb embernek gondja akadhat az élete során és akad is időről-időre. A szülőkkel való viszony harmonikusabbá tétele, megbocsájtás nekik és önmagunknak, a párkapcsolatok, a szerelem és a házasság természetének, működésének és szakaszainak megismerése és célja sokkal érthetőbbé tertte számomra, a saját és a párom frusztrációit, válaszokat kaptam a miért-ekre és megoldási lehetőségeket a helyzet javítására. 
Az életfeladat, a kiteljesedés és valódi hivatás megtalálása is nagyon érdekes és aktuális témák az életemben, ami eléréshéhez hasznos gyakorlati útmutatást kaptam. Mindezt egy teljesen informális, barátságos, befogadó és támogató légkörben, a tananyagot érthető, hétköznapi emberi nyelvre lefordítva (ezáltal sok “aha” élményt okozva), két szuper energikus személyiség vezetésével és jobbnál jobb vendégelőadókkal színesítve. 
Mivel én külföldön élek, a tanfolyamot távoktatás formában végeztem el. Így is nagyon sokat kaptam, de azon néhány alkalommal, amikor személyesen is eljutottam egy-egy képzési napra, és konzultációra, különleges élményekkel gazdagodtam. Ezért én azt javaslom, aki teheti, menjen el személyesen, mert hasonló gondolkodású, hasonló témák iránt nyított emberekkel együtt még kellemesebb a fejlődés, mintha az ember csupán otthonról követi az eseményeket. 
És hogy mit vittem haza? Egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, elégedettebb, tudatosabban működő és cselekvő önmagamat. Ami nekem és a környezetemnek egy hatalmas hozomány és úgy érzem, nagyon megérte belevágni ebbe az utazásba. Sok mindent másképp látok, mint a tanfolyam előtt és ugyan nem gondolom, hogy már teljesen meg is érkeztem volna, de úgy érzem jó úton járok... 

Köszönet érte Andinak és Jancsinak!"

Niki

 

„Jó volna jegyet szerezni és elutazni Önmagunkhoz!” - József Attila

Erre a gondolatra szerettem volna felfűzni az érzéseimet azzal kapcsolatban, hogy mit adott számomra az Életvezetési Tanfolyam.

Sosem fogom elfelejteni azt a napot, amikor az első alkalommal felszálltam a buszra.
Amikor leültem fojtogatott a sírás, mert éreztem, hogy nem csak egy „oda jegyet” váltok, akkor még csak sejtettem azt, amit ma már tudok - Egy életre szóló bérletet kaptam Önmagamhoz! 
Hosszú utazás volt, sok-sok megállóval, völgyekkel, emelkedőkkel, szárnyalásokkal, néha bizony tolatással, lassításokkal tarkítva. Ez a belső utazás közelebb hozott Önmagamhoz. 
Szépen lassan bekúszott a mindennapjaimba így mára elmondhatom, hogy a tanultak minden kapcsolódásomra hatással vannak. A szeretteim, a szüleim, a barátaim, a munkatársaim és az ismeretlen emberekre is, mert valami végérvényesen megváltozott. Nem hajszolom már mások szeretetét. Önmagamból táplálkozom, magam erősítem, magam csendesítem - ami nem könnyű - de végtelenül felszabadító. Sosem szerettem függni másoktól, mert mindig félelemmel töltött el, mára sikerült megértenem, hogy azért féltem, mert ha elveszítem úgy éreztem kevesebb leszek, hogy nem vagyok elég jó, nem vagyok elég szerethető.
 
A képzés megtanította számomra, hogy nem kell feltétlenül, hogy mások szeressenek, ahhoz hogy szeressen Önmagam, hogy magam építve nem veszíthetek, magammal szembeni tudatos munkával minden megváltoztatható. Minden. Békésebb lettem, csöndesebb, figyelmesebb.
Mindenki képes változni, mindenki képes lépni, de melós dolog ez. Mindennapos Önmunka. 

Amit kaptam még:

  • két hiteles vezetőt,
  • egy nagyon jól felépített programot,
  • egy olyan eszköztárat, amiből bátran meríthetek,
  • bizalmas, biztonságos közeget,
  • remek csoporttársakat,
  • meghitt pillanatokat,
  • őszinte kitárulkozásokat,
  • lehetőséget, hogy megszeressem Önmagam.

Az út a Tiétek, legyetek bátrak és főleg nyitottak!
Szeressétek Magatokat annyira, hogy ezekben a hónapokban Magatokra koncentráltok és megtisztelitek és segítitek saját valótokat, hogy megmutassa Kik is vagytok.

Nagyon izgalmas utazást kívánok, szeretettel,

Móni

 

"Hogy mit kaptam az életöröm programoktól? Röviden 3 dolgot: Életet; Örömöt; Programot. Bővebben kifejtve:

ÉLETET, mert megtanultam hogyan kell tudatosan, a jelenben élni. Megtanultam, hogy hogyan tudok eleven részesévé, formálójává válni életemnek; és azt is, hogy miként hagyhatom levetett bábként magam mögött a megfelelési kényszerek közt őrlődő, folytonosan szorongó énemet. Megtanultam, hogy a félelem nem más, mint egy nagy közös mumus, akit mindenki ismer. Hogy nem vagyunk egyedül félelmeinkkel. És ismerős érzéseket élünk át mindannyian. Mindehhez pedig rengeteg szenzációs könyvajánlót is kaptam útravalóul. Kaptam bátorságot, közösséget, az összetartozás élményét.

ÖRÖMÖT; Nem cukormázas, torz, illékony örömöt, hanem valódit. Az önmegismerés néhol kellemetlen és fájdalmas megtapasztalásán keresztül. Felismeréseket. Sorstársakat. Megtanultam „átkeretezni” az évek óta hordozott, eltorzult sebeimet, sérelmeimet. Szeretteljesebb, és elfogadóbb lett a viszonyom az édesanyámmal is. Összességében pedig javult a kapcsolatom az élet minden területén.

Végül, de nem utolsó sorban pedig PROGRAMOT is kaptam. Legtöbbször gyakorlatias feladatok képében, melyek révén sikeresen ráéreztem az önismeret fejlesztéséből fakadó erőre. Andi és János nem a magas hegytetőről szónokoltak, hanem mellettünk haladva, védőhálót biztosítva támogattak minket fejlődésünkben. Jó szívvel ajánlom munkásságukat! Életem legproduktívabb hónapjai állnak most mögöttem – és remélem előttem is; hiszen a fejlődés akkor is igazi, egy élethosszig gyakoroljuk." :)

Fanni

 

"Amikor a programra jelentkeztem, már közel 3 éve foglalkoztam személyiség fejlesztéssel. Több hírlevélen, könyvön és megközelítőleg 120 órányi DVD szemináriumon voltam túl. Rendkívül okosnak éreztem magam, akinek egy újabb könyv, vagy DVD már nem ad újabb értéket, ezért itt az ideje a következő lépésnek. 

Már a tanfolyam második hétvégéjén rádöbbentem, hogy szinte semmit se tudok. Pontosabban: komoly lexikális tudást halmoztam fel rengeteg elmélettel és koncepcióval, de készség szinten nyoma sem volt az egésznek az életemben. Egyetlen dolog változott: kifinomultabban hazudtam magamnak, ezért totálisan vak voltam a tényre, hogy rossz irányba haladok az életemben, mindennel. 
Most már őszintén hiszem, hogy a személyiség fejlődés interakció, élő visszajelzés nélkül szinte lehetetlen. Szükség van valakire, aki segít felismerni, amikor hazudunk magunknak és önmagunkat szabotáljuk, de legalább nem is tudunk róla. A könyv nem figyeli, hogy valóban fejlődünk-e, a DVD nem segít felismerni, hogy még mindig hazudunk magunknak. Alig 2 hónapja tartott a tanfolyam, amikor úgy éreztem én már most visszakaptam a program teljes költségét az életem minőségi javulásán keresztül. Nem csak a foglalkozásokon, hanem a mindennapokban! 
Innentől kezdve minden ráadás, az élet ajándéka. Akkor még nem is sejtettem, hogy az igazi csodák még csak utána következnek. Minden hírlevél és könyvíró, minden szeminárium vezető, akit olvastam, vagy figyeltem közös nevezőn volt egy dologban: az önmagunk fejlesztésébe fektetett, idő, pénz energia a legjobban megtérülő befektetés, amit az életben találhatunk. Mélységesen egyetértek velük. Lehet olvasgatni a könyveket, nézegetni a DVD-t, eljárni az előadásokra. Mind hasznos információt ad át, de ennyi. Csak átadja az információt, nem nézi meg, hogy megfelelően értelmeztük-e. 
Ez a tanfolyam csak egyszer indul évente és nincs az a nyaralás, síelés, autó, lakás, pénzügyi befektetés, fesztivál, buli, koncert, mozi, színház - és még sorolhatnám - ami értékben akárcsak a töredékét adná annak, amit itt el lehet érni. Tényleg megéri bármi miatt egy újabb évet hazugságokba menekülve, boldogtalanságban tölteni? Én erre egy határozott nemmel válaszoltam és ezt még ősz koromban is életem egyik legjobb döntésének fogom tartani."

Gábor

 

"Életem egyik legjobb döntése volt ez a tanfolyam. 
Eleinte kétségekkel indultam el a nyílt napra, ugyanis túl fiatalnak éreztem magam. Megkérdeztem Jancsit, hogy mit szólna ha egy év múlva jelentkeznék, ugyanis 23 évesként én voltam a legfiatalabb a csoportban. Jancsi válasza: nem is jöhettél volna jobb időpontban. Ez az első tanfolyami hétvége után ez máris beigazolódott. Gyermeki kíváncsisággal vártam minden alkalmat, egy teljesen új világ nyitotta meg a kapuit előttem. 
Hétről hétre egyre stabilabbnak éreztem magam, kezdett összeállni a kép a bennem lévő konfliktusok kapcsán, a szüleimmel határozottan megváltozott a viszonyom. Sikerült lezárnom egy évek óta húzódó kapcsolatot, amire most már hálával és elfogadással tekintek vissza. Számomra a legnagyobb érték az pedig az, hogy sokkal tudatosabban élem meg a mindennapjaimat, az akadályokat könnyebben kezelem, a párkapcsolatokról alkotott véleményem 180 fokos fordulatot tett, a számomra korábban unszimpatikus emberekre pedig ,,segítő”-ként tekintek, akik csupán rávilágítanak arra, amit önmagamban még nem tisztáztam le. 
Jancsi és Andi végtelen türelemmel, szeretettel és gondoskodással fordult felénk ebben a 7 hónapban, amiért mindig is hálás leszek. Ha lehetőség lenne újrakezdeni a tanfolyamot, én még egyszer belevágnék. A tanfolyam végére rájöttem, hogy az önismerethez sosem lehetünk túl fiatalok vagy túl idősek. Ha érzed magadban a kíváncsiságot, a vágyat a fejlődéshez, én meleg szívvel ajánlom Andit és Jancsit. Tapasztalataik, szakértelmük és elhivatottságuk óriási kincs a mai világunkban!"

Zsóka

 

"Alapjaiban változtatta meg a hozzáállásomat az élet minden területén. Képessé váltam figyelni és észrevenni, hogy mikor mit teszek, érzek, gondolok és ez milyen hatással van.A képzés során sokféle technikát kaptam, amelyet aztán rendszeres, önálló gyakorlással mélyíthetek el az életemben.

Rengeteg spirituális, életvezetési, önismereti könyvet olvastam és képzésre jártam már. Ez közülük a legátfogóbb szemléletűbb, kiterjed az élet minden területére és gyakorlatias megközelítése által nemcsak elméleti pufogtatás marad, hanem garantált változás. Andi és Jancsi nagy figyelemmel kísérnek végig  az általuk elindított folyamatokban, ahol a főszereplő és a döntéseim felelőse végig én maradok.

Ezen felül a minőséget és hitelességet garantálja, hogy a különböző témakörökről az órákat tapasztalt, meghívott emberek tartják, akik mind hozzáteszik a maguk csodáját, és ültetik el a magjainkat, amelyet aztán nevelhetek tovább kedvem szerint.

Hálás vagyok, és önmagában ezért az egy mondatért megérte!"

András

 

"Nekem az Élet-Öröm Programok Az Ébredés. 

Hálás vagyok a napnak amikor megismerkedtem Veletek és volt bátorságom belevágni a tanfolyamba. 31 évem legmeghatározóbb felismerései, tapasztalásai történtek velem a tanfolyam során. 
Fantasztikus, csodálatos folyamat, ami az életem minden területére kihat. A végére már kezdtem megszokni, hogy időnként a padlóig esett az állam, néha még most is beleborzongok a történésekbe.:) 
Ez egyszerűen, az Élet Iskolája. Se több, se kevesebb. :) 
Szeretettel ajánlom mindenkinek aki végre Látni, Érezni, Élni szeretne. :)

Rita

Az egyik ismerősöm egyszer azt kérdezte, hogy ez a tanfolyam majd segíteni fog nekem, hogy jobb életem legyen ? A válaszom az, hogy IGEN. A tanfolyam során úgy érzem, hogy magamra találtam. Felismertem a hiányosságaimat és minden segítséget megkaptam arra, hogy jobb ember legyek.

A tanfolyam alatt képes lettem arra, hogy képviseljem magamat az életben. Ebből a megújulásból kiindulva a karrierem emelkedő tendenciára állt be. A magánéletemben kiegyensúlyozottabb lettem.

Szívből örülök, hogy belevágtam ebbe a tanfolyamba."

Csaba

 

"Nem találkoztam még ennyire hiteles segítőkkel, akik ilyen mélységig élik, amit tanítanak. Nem találkoztam még olyan segítőkkel, akik napi szinten így kísérik a bizalmukat beléjük helyezett embereket.

Mindenkinek azt javasolnám, aki nem tudja, hogy kihez forduljon segítségért: Nézd meg az életét. Mindegy, miről beszél. Csak az életét nézd."

Kriszta

 

"Én annyi mindent kaptam ettől a tanfolyamtól...az életet! És ez nem fellengzős duma,hanem igaz! Sok módszert kipróbáltam már,hogy kellemesebbé tegyem a napjaim. A tanfolyam során megtanultam kezelni a fájdalmat, a dühömet!

Az előadók sokszínűsége, emberi hozzáállása, mind mind sokat adott nekem! Köszönöm szépen!"

Móni

 

"Sokkal többet kaptam ettől a tréningtől, mint amit vártam. 
Nehéz is szavakba öntenem, olyan intenzív és mély tapasztalásokat éltem meg, amik mellett úgy érzem, üresen csengenek a legkifejezőbb szavak is.
Nagyot léptem önmagam elfogadásában: életemben először éreztem a tükörbe nézve valódi, mély szeretetet, örömöt, már-már elragadtatást, olyasmit, mintha szerelmes volnék saját magamba. Lényegesen kitágult bennem a jövőkép is: távoli, ködös vágyak váltak hétről hétre egyre konkrétabb céllá, egyre élőbbé, megfoghatóbbá, és még a tanfolyam ideje alatt elkezdtek valósággá válni az életemben. Ezzel együtt persze az önbizalom is nőtt bennem, annak az érzése, belső tudása, hogy ezt a célt képes is vagyok elérni.

Jóval kiegyensúlyozottabbá váltam, és lényegesen elfogadóbb vagyok a környezetemmel is, mert sokkal inkább képes vagyok a saját érzelmi automatizmusaimon túl meglátni a másik embert.

Folytathatnám még, de lehet, úgysem hiszed el, amíg a saját bőrödön nem tapasztalod. Kívánom, hogy tapasztald!"

Betti

"Az a tapasztalat/tudás/élmény, amit az életöröm tanfolyamon megszerezhettem és átélhettem, életem egyik legpozitívabb része. A kilenc hónap alatt hatalmas fejlődésen mentem át, lelki illetve szellemi síkon.

Amikor jelentekeztem a tanfolyamra, nem igazán tudtam, mit fog ez nyújtani nekem. De már az első egy-két hétvége után 100%ig biztos voltam benne, hogy jó döntést hoztam, amikor csatlakoztam.

Olyan dolgokat élhettem át, tapasztalhattam meg Andi és Jancsi segítségével, amihez eddigi életemben nem kaptam sem iránymutatást, sem támogatást.

Ezt a tudást iskolákban kellene tanítani.......Mindenkinek ajánlom, bármilyen élethelyzetben is legyen, mert egy új dimenziót nyit a valóságra."

Judit

 

"Egy évvel ezelőtt:
- volt egy munkám, amit utáltam és magamat is, mert ott dolgoztam
- úgy éreztem, mintha folyamatos mókuskerékben lenne az életem, minden héten mást sem vártam, csak hogy végre hétvége legyen
- voltak emberek, akiknek folyamatosan szerepet játszottam, hogy elfogadjanak és ne kelljen összetűzésbe kerülnöm senkivel, állandóan mosolyogtam, segítettem, játszottam a mindennel elégedett, jó kislányt
- volt egy párom, aki szeretett, de nagyon kevés időt töltöttünk együtt és akkor is csak veszekedtünk
- folyamatosan bántottam legbelül saját magamat (gyenge vagy, gyáva, nem fog ez neked sikerülni, mit képzelsz magadról, a te hibád, mosolyogj csak ezt kell tenned, tűrj még, mások is ezt csinálják)

Kemény munka volt felhozni magamat és a lelkemet arra a szintre, ahol most vagyok:
- munkahelyet váltottam és azt csinálom, amit imádok
- nem játszom szerepeket mások kedvéért, igyekszem az lenni, aki vagyok és úgy is élni
- a párommal sok sok időt töltünk már együtt, szeretjük egymást, főzünk, túrázunk, élvezzük, hogy vagyunk egymásnak
- ha elkezdem bántani magam (nem fog ez neked sikerülni, add fel inkább), akkor figyelem ezeket a gondolatokat, hogy ne irányíthatssák az életemet

Nem vagyok tökéletes, nem vagyok kész, nem mondom, hogy nincsenek konfliktusok az életemben, és azt sem mondom, hogy most már minden happy lesz. De tapasztaltam, átéreztem és tudom, hogy ezalatt az egy év alatt megváltozott az életem. Nem megy egyik napról a másikra, de a befektetett munka, energia és az erős hit segít elérni a céljainkat!

És tudjátok mi segít még?  Andi, Jancsi: akik mindent beletesznek abba, hogy segíthessék ezen az úton az embereket!  Még egyszer köszönöm szépen!"

Móni


"Az önismeretről először egy pénzügyekkel kapcsolatos szakkönnyben olvastam. 
Korábban soha nem gondoltam volna, hogy a spiritualitással valaha is közelebbi viszonyt fogok kialakítani, viszont amikor egy sikeres befektető azt írta, hogy az üzleti világnak az alapja az önismeret, akkor hallgattam a tanácsára és beiratkoztam az Élet Öröm Programok 2012-es 9 hónapos Életvezetési tanfolyamára. 
Az elvárásom az volt, hogy megtudjam miért is olyan fontos ezzel foglalkozni. 
Amikor a választ megkaptam megdöbbentő változások kezdődtek el az életemben. A korábbi életem és gondolkodásom egy új dimenzióval bővült ki, egy olyan dimenzióval ahonnan felülről látok mindarra a gondolati struktúrára, ami a korábbi döntéseimért felelt. 
Ráébredtem, hogy a gondolataink és tetteink milyen összefüggésben vannak, továbbá arra is, hogy ez nem a veleszületett képességünk, hanem egy tanult, beidegződött automatizmus következménye. Ez a robotszerű kondícionált gondolkodás juttat téged oda, ahol most vagy. 
Amennyiben mást szeretnél, mint ami az életedben MOST van, valamit máshogy is kell csinálnod. Személyes tapasztalataim és eredményeim alapján garantálom mindenkinek azt, hogy aki ezt az új világot megismeri, eljut bármelyik álmához. 
Az élet egy véget nem érő tanulás és fejlődés, ehhez kaphatsz eszközt a tanfolyam elvégzésével." 

Ádám

"- Először is, ami segítség volt számomra az, az elfogadó, támogató közeg, amit Andi és Jancsi közvetített felénk. Mindenkit bátorítottak, segítettek, ha éppen az kellett.
- Sokat segítettek a kötelező házi feladatok, amit sokszor nem volt kedvem megcsinálni, de utólag nagyon sokat segítettek önmagam és a gondolataim megismerésében
- Sikerült olyan emberekkel kibékülnöm, jóban lenni, akikkel évekig rosszban voltam, felismertem, az akkori nézőpontjaikat, és felszabadító érzés nem tovább cipelni a haragot

Amiben még segített a tanfolyam:
- Elfogadni, hogy sem a család, sem a barátok, sem senki nem tudhatja jobban, hogy nekem mi a jó. És ha próbálnak is lebeszélni, akkor se hagyjam magamat, mert csak Én tudhatom mi az álmom, célom és amellett ki kell tartani, és én kitartok, pedig sokan próbáltak, már lebeszélni, és ők megmondani, hogy mivel kellene foglalkoznom, de én most már napi szinten teszek azért,hogy abból élhessek, ami tényleg boldoggá tesz.

- Sokszor hibáztattam másokat, a körülményeket, és mikor elkezdtem tudatosítani, hogy a világ az egy tükör, akkor már sokkal „érthetőbbé” vált az élet és tudtam, hogy magamon kell változtatni, ha valami kint nem tetszik
- Számomra a legnagyobb segítség az volt, hogy tudatosan meg tanultunk a jelenben lenni, nem a múltban, nem a jövőben, hanem éppen arra a cselekvésre, eseményre figyelni, ami ténylegesen van

Ezt próbálom, most már egyre jobban alkalmazni a mindennapokban.
- És nem utolsósorban inspiráló volt a többiek fejlődése, ami mindig erőt adott, előre mozdította a saját fejlődésemet is."

Tímea

 

"Még ma is pontosan jól emlékszem az elsô nyílt napi élményemre. Akkor mèg nem tudtam megmagyarázni mièrt, de tudtam, hogy a tanfolyamon a helyem. Azóta nemcsak az èletvezetèsi ès coach tanfolyamot végeztem el, de közös projektet is csinàlunk.
Ha nem csak minôsègi ès hiteles szolgàltatàsra vàgysz, de fontos a közössèg is, ès kész vagy befogadni az ôszinte visszajelzèseket, akkor itt a helyed.
Valódi èlettapasztalatokon alapul a tematika, a legjobb, ha magadon kivül a huszonéves gyerekednek, testvèrednek, baràtodnak is megmutatod, hogy ha fejlôdni szeretne, akkor van egy ilyen. Alapjaiban segít rámutatni elakadàsaink forràsàra. Andi ès Jancsi èvek hosszú munkája soràn sajátította el a különbözô vilàgnézeteket és összegezve kapod meg a legfontosabb útravalókat."

Niki

 

"Ha valami nincs rendben az életeddel és elhatároztad, hogy változtatnál, akkor vegyél részt a 7 hónapos önismeteti tanfolyamon! Garantált az újjászületés."

Dóra

 

"Receptre írom mindenkinek, aki tisztán szeretné látni az életét és garantálom utána máskép fog nézni a külvilágra is!!!
A 2016-2017 évi életvezetés tanfolyamra jártam és hatalmas hálával gondolok vissza. Az egyik legjobb döntésem volt, hogy részt vettem rajta.
Örülök, hogy ismerhetem Andit és Jancsit, akik összeállították ezt a programot és színvonalas szakmai munkájukkal lehetővé teszik, hogy eljusson akikhez kell.
Fantasztikus érzés volt egy csoporttal, a csoportommal együtt haladni az önfejlődés útján. Látni, érezni és osztozni a fejlődés sokszor nehézségekkel járó mégis örömteli útján.
Köszönöm!!!"

István

 

"Mindenkinek ajánlom, nem csak önmagunk megismerésében segít sokat a tanfolyam, hanem a környezetünk megértésében is, ami minden életkorban, életszakaszban, minden területen hasznos lehet!"

Anita

 

"Az ÉÖP képzései által lehetőséget kaptam egy jobb minőségű életre.
Köszönöm Nektek a fejlődést, a törődést és minden olyan pillanatot, amelyben másképp döntök, mint ahogyan azt korábban tettem!"

Szabrina

 

"2014. szeptemberében ismertem meg az Élet-Öröm Programokat az Életvezetési tanfolyam kapcsán. Életem azóta gyökeresen megváltozott. 26 év után munkahelyet változtattam,már az igazi hivatásom a munkám. Kapcsolataim tartalmasabbak lettek, már nem a mókuskerék határozza meg napjaimat, van “ÉN IDŐM” eddig azt sem tudtam mi az. Nem szenvedek felesleges gondolatok miatt! Édesapám halálával megbékéltem. Túl hosszú lenne az ajánlás ha mindent leírnék abból a sok sok történésből amiért hálás lehetek Andinak és Jánosnak. Tiszta szívvel ajánlom őket mint hiteles személyeket!"

Mária

 

"Csodálatos, amit létrehoztak. Megadnak mindent, ami a nevükben is van, az Élet-Öröm igazi megéléséhez kellhet és szükséges. A többi már csak rajtunk múlik."

Brigitta

 

"Mindenkinek ajánlom az ÉÖP képzéseit, aki úgy érzi, hogy valami nincs rendben az életében. Andi és Jancsi folyamatos segítsége (mely a tanfolyam befejeztével sem szűnik meg) ràvilàgît az ember belső elakadásaira, a mérgező külvilàgi tényezőkre. Néha fàj az igazsàg, igen. De enèlkül nem megy. A tanfolyamon az ember értő figyelmet kap. A csapatkohézió pedig fantasztikus, ahogy magunkat úgy egymást is segítjük, a mai napig. Èn sok mellékvágányra futás után talàltam rà,hogy mit is szeretnék kezdeni magammal és találtam rá az útra,h milyen hivatást szeretnék űzni. Emellett magánéleti területen is nagyon sokat tudtam fejlődni. Szòval vàgjatok bele!"

Eszter

 

"9 hónap alatt minden területen sikerült fejlődnöm! Köszönöm, Élet-Öröm Programok!"

István

 

"A tanfolyam olyan volt számomra, mint amilyen egy jó edzés. Néha kemény és szenvedős, viszont összességében IMÁDTAM minden percét! Ha odateszed magad, SORSFORDÍTÓ!"

Viktória

 

"Nagyon jó anyagot állítottak össze nekünk, alapvető dolgokat szedtek össze az élet számos területéről, amiket egy ideális világban az iskolában is oktatnának. Ahogy "tálalják", az meg egy külön élmény. Alapvetően nagyon nehezen ülök végig egy egész tanfolyami napot, de eddig itt ment ez a legkönnyebben. Van türelmük és energiájuk foglalkozni a csoport egészével is, és egyenként a résztvevőkkel is. Nagy dicséret érte!"

Péter

 

"Szakmailag felkészült, rád valóban figyelő oktatók, jó hangulatú és eredményes órák, jó közösség! Szeretek ide járni!"

Szilvia

 

"Egy olyan hely, ahol tudsz kapcsolódni emberekhez, együtt sírni és nevetni velük, ahol meglátod Magad. Egy hely, ahol biztonságba érzed magad, és szembenézhetsz félelmeiddel. Egy olyan hely, ahol egy hétvége alatt más dimenzióba kerülsz, vagy mert lelked mélyéig hatol, vagy mert a sok információtól pezseg a fejed. Minden esetre egy jó hely!"

Lídia

 

"Nagyon sok olyan dolgot tanulhatsz, amit élet bármely területén kamatoztathatsz. Csupaszív emberekkel, rengeteg segítő szándékkal. Emellett nagyon jó humorú előadásokat tartanak. Őszinte segítség, amit magadnak adhatsz, hogy az önismeret útjára lépsz, itt megtudod, hogyan indulj el. Milyen módszerrel lépj ki, abból az életből, amit nem szeretnél képviselni, vagy csak javítani szeretnél rajta. Nagyon örülök, hogy beiratkoztam, megismertem a munkájukat, és az oktatókat. Szeretem nagyon az órákat, és odamenni."

Dorottya

"Az életvezetési tanfolyamot mindenkinek csak ajánlani tudom! Sok megértést, megtapasztalást, praktikus, használható tanácsokat és nézőpont váltást kaptam tőle. Andi és Jancsi nagyon közvetlenek, szuper 'tanárok', tele lelkesedéssel, ami mindenkire átragad!"

Nikolett

 

"Mindenkinek ajánlom akinek bármilyen nehézségei akadnak az életében vagy csak szeretné a saját életútját tudatosabban, felelősséget vállalva egyengetni.Ehhez nyújt nagyon jól kidolgozott, átfogó segìtséget ez a tanfolyam, ami az életünk minden területéről tanìt valami újat, fontosat és a gyakorlatban is segít ezeket alkalmazni."

Melinda

 

"Andi és Jancsi csodálatos emberek, akik egy fantasztikus dolgot hoztak létre. Biztos lehetsz benne, hogy mindent megkapsz, amire szükséged lehet, és ha te is bele teszed magad, akkor garantált a siker, bármit is szeretnél elérni.
Az Élet-Öröm Programok hiteles képzéseket, szolgáltatásokat kínál, amelyek létrehozásában rengeteg munka, gondolat, ötlet, törődés, tudás és folyamatos fejlesztés van és ezt minden pillanatban érezni fogod. Továbbá kiváló emberekkel, szakemberekkel dolgoznak együtt, akiktől szintén rengeteg tudást, ismeretet, szemléletet, élményt kaptam.
Tényleg csak ajánlani tudom, számomra az egyik legjobb döntés volt őket választani és nem vagyok ezzel egyedül!"

Zsuzsi

 

"Az életvezetési tanfolyamot mindenkinek el kellene végezni, olyan megértéseket hoz, a legfontosabb spirituális tanítások esszenciáját átadva és módszereket, amit az élet minden területén alkalmazni tudsz, hogy aztán egy magasabb minőségű életet vezethetsz! Legjobb döntés! Köszönöm, hogy részese lehettem!"

Edina

 

"Életem egyik legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem az életvezetési tanfolyamra. A csapat fantasztikus volt, az oktatók tapasztaltak és profik, és rengeteg olyan dolgot adtak át, amit azóta is alkalmazok, így minőségibb és tudatosabb életet tudok élni. Szívből ajánlom őket!"

Timi

 

"Óriási fejlődésen mentem keresztül a tanfolyam alatt. Mindenkinek ajánlom ezt a programot, mert teljesen megváltoztatja az ember életét. Andi és Jancsi fantasztikus emberek, mindenben segítenek a tanfolyam alatt és azóta is mindig bizalommal fordulhatok hozzájuk. Köszönöm Nekik ezt a csodálatos programot, melynek köszönhetően a páromat is megtaláltam, akihez idén nyáron férjehez is megyek. Szóval mindenkinek szeretettel ajánlom ezt a szuper programot, vágjatok bele, nincs mit veszítenetek, az egész életeteket megváltoztatja pozitív irányba."

Szandra

 

"Egy barátnőm mesélt Andi és Jancsi képzéséről, amin már ő részt vett. Csak a szavai nyomán annyira hitelesnek éreztem az egészet, hogy szinte gondolkozás nélkül regisztráltam. Az első hétvége után kérdezték, hogy milyen? A válaszom az volt: "Tudtam, hogy jó lesz, csak nem tudtam, hogy ennyire." Ez minden tanfolyami hétvégén ugyanígy alakul. Ami számomra kifejezetten értékes a hatalmas tudáson túl, az előadók személyisége. Mivel a legtöbb időt Andival és Jancsival töltjük, így ők a legmeghatározóbbak.
Amikor szeretnénk egy kis lelki simogatást, akkor Andi meleg, anyai szeretete áll rendelkezésünkre, Jancsi pedig elképesztő lelkesedéssel mesél számos világot, gazdaságot, történelmet érintő kérdésekről, ha kell jól fenékbe billenti az embert, hogy csinálja már azt, amiről eddig csak dumált, hihetetlen humorával eléri, hogy hatalmasakat nevessünk és végül, de nem utolsósorban formabontó tud lenni és taszigál, hogy megnézzük mi is van a komfortzónánkon kívül.
Nekem mindent megadott, amit egy ilyen képzéstől vártam, sőt még annál is többet! Köszönöm!"

Hanna

 

"Nagyon szerettem a coach képzés minden percét. Andi és Jancsi szuper emberek, nagyon sokat tanultam Tőlük! Ezt a tudást azóta is igyekszek kamatoztatni és szeretettel gondolok vissza a tanfolyamra."

Klári

 

"Nagyon megszólított az ajánló, amit a facebook dobott fel nekem, ezért jelentkeztem a life coach képzésre, pedig nem volt “tervbe véve”, hogy ilyen irányba képezzem magam.
Azt gondolom, hogy életem egyik legjobb döntése volt. Ha egy percet sem dolgoznék coachként akkor is megérte minden egyes képzési nap, nagyon sokat adott nem csak önismeret témában, hanem mások megértésében is, amiből nap mint nap profitálhatok az életem minden területén."

Anita

 

"A life coach képzés megkezdése előtt nem igazán foglalkoztam önismerettel, csak azt tudtam, hogy valamin változtatni szeretnék, mert azt éreztem, hogy koránt sincs minden rendben. Az első telefonbeszélgetésünk alkalmával kicsit félve kérdeztem Jancsitól, hogy szerinte ez a tanfolyam tényleg nekem való-e, el tudom-e majd sajátítani azt a tudást, amivel másokon segíthetek miközben a saját életemben is pozitív változásokat idézek elő. Megnyugodtatott, hogy a képzés végére minden felmerülő kérdésemre választ kapok, és lesz annyi önbizalmam, illetve jártasságom a life coaching területén, hogy bátran támogatást tudok majd nyújtani a hozzám fordulóknak.
Ez pontosan így lett. Azt, hogy mennyire hálás vagyok mind a tanfolyami napokon tanultaknak, mind pedig a képzésen kívüli pártfogásnak, szavakkal kifejezni elég nehezen tudom, mert „csak” az érzés van meg. Nem mondom, hogy végig könnyű volt, sőt voltak kimondottan kemény periódusok, hiszen szembesülni mindazzal, amiről ezidáig meg voltam győződve, hogy az én utam, és jól csinálom, majd rádöbbenni arra, hogy sokszor saját magamat csaptam be, elég embertpróbáló. De, egyértelműen megérte, hiszen nem vezetnek könnyű utak oda, ahová érdemes menni.
Andi, Jancsi, igazán köszönök nektek mindent, mindig nagy szeretettel fogok rátok gondolni."

Dóri

"Drága Andi és Jancsi! Nem győzök elégszer hálát adni, hogy Titeket választottalak anno, hogy Life Coach-ot faragjatok belőlem! Nagyon sok mindent tanultam, persze az út még nagyon hosszú, de olyan tudást kaptam, amivel sokrétűen tudom segíteni az embertársaimat, amihez bármikor nyúlhatok és pluszban olyan kollégákat a képzésen, akikhez tudom, hogy bármikor fordulhatok segítségért. Köszönök szépen mindent!"

Barbi

 

"A 7 hónapos önismereti tanfolyam leginkább az életre tanít meg, és hogy járjuk be azokat az utakat, amik a legnagyobb félelemmel, vagy kihívással töltenek el. Kár, hogy a középiskolában nem ezt teszik a kötelező tananyagba, mennyivel boldogabbak és elégedettebbek lennének az emberek."

Bettina

 

"Szívből szeretettel ajánlom mindenkinek az Életöröm programot.
Rengeteg mindenben változtam.
Új látásmódokat fedezhettem fel, ezen keresztül életemet, mindennapjaimat, kapcsolataimat,és önmagamat más minőségben kezdtem látni.
Andi és János gondoskodnak arról, hogy sok előadónak és előadásnak köszönhetően, folyamatos hosszú távú fejlődésen átalakuláson menjünk keresztül (persze saját munkánk ehhez elengedhetetlenül szükséges).
A változás, fejlődés kézzelfogható az életemben.
Én azzal hogy beiratkoztam erre a tanfolyamra, életem egyik legjobb döntését hoztam meg.
Örökké hálás leszek Andinak és Jánosnak, nagyon örülök hogy megismerhettem őket, és tanulhattam tőlük."

Andrea