Személyes márkaépítés mentorprogram coachok számára

Személyes márkaépítés mentorprogram coachok számára

 

Ezen programunkkal lehetőséget biztosítunk hivatásukat már végzett,
tanulmányaikat éppen folytató, vagy leendő coachoknak,
hogy karrierjüket üzletépítés szempontjából magasabb szintre emeljék. 

Hazánkban sajnos számtalan olyan kiváló coach szakember tevékenykedik, akinek ismertsége, üzleti lehetőségei, ügyfélköre nem teszi lehetővé számára, hogy szeretett szakmájából minőségi megélhetést biztosítson maga számára.

A személyes márkaépítés elnevezésű mentorprogramunkkal ezen coachoknak (adott esetben Neked) biztosítunk lehetőséget arra, hogy karrieredet, ismertségedet és bevételed magasabb szintre emeld. Programunk ötvözi a csoportos és kiscsoportos gyakorlatokat, a személyes tanácsadást és konzultációkat, valamint az online oktatási eszközöket (meetingek, tutorial videók és írásos anyagok).


 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben úgy érzed, hogy halogatsz, ellenállásba botlasz, bizonytalannak érzed magad, nem tudod, hogy merre indulj el, vagy esetleg a mindennapok rutinjában nem tapasztalsz elég hajtóerőt vállalkozásod fellendítéséhez, akkor várunk szeretettel három hónapos programunkon, amely során tudatosan képes leszel felépíteni a vállalkozásod alapjait, képes leszel fenntartani a motivációdat és lehetőséged nyílik magasabb szintre emelni karrieredet, jelentősen bővíteni ügyfélkörödet!

Az elmúlt években a coach képzéseink során szerzett tapasztalatunknak és a több, mint 10 éves piaci részvételünknek köszönhetően már számos coachot mentoráltunk és támogattunk karrierjének felvirágoztatásában.

Az alábbi struktúra a kiindulópont a közös együttműködésünkre, amely az egyéni elképzelések, célok függvényében változhat:  

  • elméleti és gyakorlati oktatás,

  • az énmárka tudatos felépítése,

  • az ügyfélszerzés folyamatának felállítása és működtetési feltételeinek kidolgozása,

  • a munkafolyamatok közben felmerülő témák mentor-coaching beszélgetései.


FONTOS! A Személyes márkaépítés mentorprogram során átbeszélt lépések és a stratégia gyakorlatba ültetése közös munkával, együttműködéssel jöhet létre, ehhez mi nyújtjuk az iránymutatást, a tanácsadást és a folyamatos támogatást, viszont ezt nem tudjuk létrehozni a Te befektetett munkád, időd és energiád nélkül.
Ilyen területek például social media felületek létrehozásához szükséges szöveges és képi tartalmak, tartalomgyártás, döntéshozatal a felvázolt irányok között.

 

Részletes tematikai ismertető


Oktatóink-mentoraink


Referenciáink


Információk


Nyílt Nap

Szeretnék részt venni a személyes/online nyílt napon, okt. 07-én!

Érdeklődőm a mentorprogram iránt!

Jelentkezem a Személyes Márkaépítés coachoknak programra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Oktatási referenciáink az elmúlt években: 

- 7 hónapos, Életvezetési Tanfolyam - 211 fő részére
- Employee experience szakértő képzés - 84 fő részére
- Life és Business coaching - 254 fő részére
- Life és Business coach képzés - 209 fő részére
- Egyetemi előadások

Szakmai programok, tréningek, szervezetfejlesztés, business coaching az alábbi cégek számára: