Test - tudatosság

Személyi Edzés

Schubert Andrea vagyok és edzőként feltett szándékom,
hogy a lehető legmélyebben megismerd a tested működését,
és hogy elsajátítsd, miként tudsz egészségesen és egyensúlyban élni,
maximálisan tiszteletben tartva a Te egyéniségedet, életstílusodat.

Abban segítelek és támogatlak,
hogy kitűzött edzéscéljaidat optimális időn belül elérd
és a megvalósítás folyamatában is jól érezd magad.

Amikor részt veszel egy személyi edzésen nálam, TE vagy számomra a legfontosabb, mindent megteszek, hogy szakmailag és emberileg a tőlem telhető legmagasabb színvonalat nyújtsam Neked.

A számodra leghatékonyabb módon támogatlak céljaid elérésében, legyen az

erőnléted fokozása,
hajlékonyságod növelése,
testtartásod javítása,
testtudatod fejlesztése vagy
lelki-szellemi egyensúlyod kialakítása.

Magas szintű szakmai tudással és sok év tapasztalatával válogatom össze a Neked legjobban megfelelő gyakorlatokat és segítek felébreszteni lelkesedésed, motivációd és a célok eléréséhez szükséges elszántságot.

A személyi edzés azon rendszeresen sportolni és testüket formálni vágyó embereknek jelent hosszú távú szakszerű megoldást, akik életmódjukon és életminőségükön a tudatos mozgás segítségével hatékonyan változtatni szeretnének.

A személyi edzés mindenki számára nagyon hasznos egy-két alkalommal vagy akár hosszútávon rendszeresen, de különösen azoknak ajánlott, akik valamilyen tünet, betegség, vagy sérülés miatt csak fokozott odafigyeléssel és elővigyázatossággal, személyre szabott mozgásterápiás programmal terhelhetőek.  A személyi edzés keretein belül lehetőség van pilates, fitball, step aerobic, gerinctorna, gumiszalag, kézisúlyzó, Pilates-labda, jóga, stretching alkalmazására.

 

vissza