Szirtesi-Nagy Réka

Szirtesi-Nagy Réka

Szirtesi-Nagy Réka vagyok, ICF ACC minősítéssel rendelkező coach.

Coachként azzal dolgozom, ami van, ami már jól működik és amire építeni lehet: az ügyfél erőforrásai, motivációja, szándékai adják a folyamat alapját. Nagyon sokféle eszközt használok, vagy semmi mást, csak figyelek és kérdezek - ez is attól függ, hogy az ügyfél és a helyzet mit igényel. Amikor csoportokkal dolgozom, az egyének mellett figyelek a csoportdinamikára és a struktúrára, a csapat erőforrásaira és működésére, a közösségben rejlő lehetőségre.

Trénerként pedig a legjobb tudásom szerint osztom meg a résztvevőkkel azokat a módszereket, jó gyakorlatokat, eszközöket, amik az elmúlt 12 évben a legjobban szolgálták a folyamatok eredményességét.

Az utóbbi években egyének és csoportok fejlesztésével foglalkoztam, azzal szoktak megbízni, hogy facilitáljak csoportokat, lelkesítsek, beazonosítsak elakadásokat, fejlesztési lehetőségeket, találjunk megoldásokat. 

Néha coaching szemléletű tréninget tartok, máskor élmény alapú szervezetfejlesztési programot, és arra is volt már példa, hogy teamcoaching keveredett csapatépítésbe. Hiszek benne, hogy az általam alkalmazott módszerek segítik egyének és csoportok egyedi megoldáskeresését.

Végzettségem szerint közgazdász vagyok, számos módszerspecifikus program segített a számok mellett a megérzéseket, az érzéseket, az embereket belevenni a képletbe. A Tükör kártya egyik alapítója, OH kártya és Points of You instruktor vagyok, e mellett sokat dolgozom megoldásfókusszal és a tapasztalati tanulás, élménypedagógia eszközeivel.
2020-ban ICF ACC minősítést szereztem.