Távoktatás

Távoktatás


Az Életvezetési Tanfolyam 2014-től távoktatás formájában is elvégezhető.

A tanfolyam összes előadását és a hozzá tartozó gyakorlatokat az élőben közvetítjük a Ustream videócsatornánkon keresztül HD kamera használatával, mely remek kép- és hangminőséget biztosít.

A csatorna követéséhez internetképes számítógépre, tablet-re, okostelefonra, vagy okostévé-re lesz szükséged.

Ezen a videó-csatornán az aktuális évfolyam összes videója az élő közvetítés után folyamatosan (tehát minden előadás közvetlenül az aktuális képzési nap után) elérhető lesz. Ennek eredményeképp az adott évfolyam hallgatói egy későbbi időpontban, felvételről is megtekinthetik a hétvégék programjait.

Amennyiben a tanfolyamot távoktatás keretein belül végzed el, akkor az írásbeli vizsgáztatásod elektronikus dokumentum formájában, míg a szóbeli vizsgáid skype-on keresztül történnek majd.

Ez a Ustream videócsatorna biztosítja azt, hogy az Életvezetési Tanfolyam a világ bármely részéről, távoktatási rendszerben is elérhetővé válik, így a képzés akár külföldről is elvégezhető.

Természetesen a videó-csatorna a tanfolyam "rendes" (tehát személyes, nem távoktatás formájú) részvevői számára is korlátlanul elérhető, így ez a lehetőség megoldást biztosít számukra, amennyiben nem tudtak személyesen részt venni egy képzési napon.

 

 

 

vissza