Csoportos és Egyéni Life Coach - Business Coach képzések

Csoportos és Egyéni Life Coach - Business Coach képzések

 

Programjaink célja, hogy hiteles, saját életükkel példát mutató és az általuk megélt folyamatos fejlődésből táplálkozó, az emberek támogatására elméletben és gyakorlatban igazán felkészült szakembereket képezzünk.


Képzéseink során a sokrétű szakmai tudás és gyakorlat megszerzése mellett
 hangsúlyt helyezünk a résztvevők személyes fejlődésére is.

 

Hazánkban sajnos a legtöbb segítő (terapeuta, coach, pszichológus, tréner stb.) az általa preferált képesítés megszerzését tartja az elsődleges és gyakran az utolsó lépésnek karrierjének felkészülési szakasza során, és ezen dokumentumok birtokában már meg is kezdi tevékenységét. E hivatás gyakorlása során azonban - tapasztalatunk és filozófiánk szerint - szintén lényeges, hogy maga a szakember a saját életét (vagy legalább azon területeket, melyekben másokat is segíteni szeretne) “rendbe tegye” és azokat folyamatos fejlődési pályára helyezze. 
így válik hitelessé mindabban amit tanít, megoszt, amiben segít.

A kiegyensúlyozottságunk, sikerért tett lépéseink, a Flow, a Jelenlét élmény rendszeres megélése, a rendezett emberi kapcsolatainkból meríthető erő, az önmagunkban kialakított, folyamatosan emelkedő harmónia és béke nélkül bármilyen elméletet, módszertant tanulunk, bármilyen irányzatot, rendszert is követünk, a szavaink egy idő után üres, felületes jótanácsokká, okoskodássá válhatnak.

Márpedig a legtöbb embernek nem erre van szüksége ha szakemberhez fordul, és annak segítségét igényli problémái megoldásához, vagy saját teljesítményének fokozásához.

Sokkal inkább igényelnek egy tapasztalt, a belső nyugalomból és a fejlődő élet szenvedélyéből táplálkozó, a célok gyakorlati megvalósításában alázattal tevékenykedő, szakmailag felkészült, a tudományos hátteret is ismerő segítőt, egy olyan szakembert, aki nemcsak “dumál” arról, hogy “mit hogy kéne”, hanem éli is azt amiről beszél, amiben segít és saját kiegyensúlyozottságával, életvitelével mutat példát.

Az ilyen tapasztalattal és tudással felvértezett coach vagy tréner mélyebb, tartósabb, pozitív változásokhoz, valódi fejlődéshez képes hozzásegíteni az ügyfeleit minden életterületen, így hosszabb távon anyagilag is sokkal sikeresebbé válik.

Minden egyes képzésünk során biztosítjuk számodra a folyamatos gyakorlási lehetőséget, valamint hatékony piacépítési és karrierépítési tanácsokkal látunk el, és személyesen rád szabott gyakorlati segítséget is nyújtunk hivatásod első lépéseiben.

Ha őszinte és mély elhivatottságot érzel arra, hogy emberek hiteles segítőjévé válj, akkor a következő képzéseink közül választhatsz jelenleg:

 

1. Csoportos, modul rendszerű Life és Business Coaching képzés

2. Egyéni Life és Business coach képzés

 

Érdeklődöm a tanfolyamok iránt!

Jelentkezem egy általam választott képzésre!

 

Ha szeretnél többet tudni a képzés vezetőiről, akkor itt olvashatsz rólunk több információt.Szakmai referenciák az elmúlt években: 

- 7 hónapos, Életvezetési Tanfolyam - 88 fő részére
- Employee experience szakértő képzés - 56 fő részére
- Life és Business coaching - 32 fő részére
- Life és Business coach képzés - 62 fő részére
- Egyetemi előadások
- Különböző tréningek az alábbi cégek számára: 


    

 

Minden képzésünket - legyen szó akár személyesről, vagy csoportosról - egy felvételi eljárás előzi meg, tehát jelentkezésed nem jelent automatikus részvételt.