Csapatunk

Fejesné Schubert Andrea

Képzésvezető, Life Coach

Fejes János

Igazgató, ICF ACC Coach és Tréner

Dr. Gyene Zsuzsanna

Life- és business coach

 

Dr. Pinkovszkiné Dr. Gyene Zsuzsanna vagyok.

A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának elvégzése után költöztem Budapestre 2009-ben. 13 éves párkapcsolatban élek, a férjemmel 10 éve házasodtunk össze. 

Felnőtt életem első 11 évében ügyvédként dolgoztam egy elsősorban peres képviselettel foglalkozó ügyvédi irodában. Mindvégig éreztem azonban, hogy valami nem komfortos, aztán egy hosszú önismereti út és önfejlesztés után, a bennem gyülemlő feszültség hatására rájöttem, hogy nem ez a valódi hivatásom.

Életem talán első igazán saját döntése volt, hogy pályát váltottam, melynek előzményeként felvételiztem a Szegedi Tudományegyetem Pszichológia Szakára, és elvégeztem egy life-, és business coach képzést.

Férjem és családtagjaink megnyugtató támaszának tudatában jelenleg már life és meddőségi coachként dolgozom, illetve belevágtam újabb egyetemi tanulmányaimba.

Coachként a fő fókuszterületeim az emberi kapcsolatok, a valódi hivatás megtalálása, a stresszkezelés, az önismeret, és saját érintettségből fakadóan a meddőségi problémákkal küzdők segítése pszichés gátjaik feltárásában és ledöntésében. Utóbbit a GyereBaba Program asszisztenseként is gyakorlom.

 

 

Képzések, amelyeken oktatok:
Card image

Moduláris Life és Business Coach képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024