Csapatunk

Fejesné Schubert Andrea

Képzésvezető, Life Coach

Fejes János

Igazgató, ICF ACC Coach és Tréner

Gelencsér Adrienn

Dietetikus, coach

 

Gelencsér Adrienn vagyok, dietetikus és coach.

2014-től regisztrált dietetikusként a Mens Mentis Egészségcentrum munkatársa voltam, 2017-től a Sportkontroll keretein belül gyakorlom hivatásomat. Coachként az életmódváltás pszichés részének is kiemelt figyelmet szentelek.

Az érintettség által eshet a választásunk egy adott szakmára. Nálam a szakma volt előbb aztán az érintettség. Lényegében ez erősítette meg a pályaválasztásom, az elhivatottságom és ezáltal kaptam lehetőséget arra, hogy a tankönyvek után, a saját bőrömön is megtapasztaljam a betegségekkel járó nehézségeket és az ezzel járó életmódváltás küzdelmeit és örömeit.

Szakterületemmé vált a prevenció, az életmódváltás és az inzulinrezisztencia valamint a táplálékallergiák étrendi kezelése, gyakorlati oktatása. A coach kompetencia, amit megszereztem, csak előnyt adott a dietetika területén is.

Hiszem, hogy az életmódváltásban több szakmáknak együtt kell működnie a tartós és egészséges eredmény érdekében, legyen szó dietetikusról, edzőről, orvosról, vagy coachról, pszichológusról.

Az együttműködéshez elengedhetetlen, hogy képezzük magunkat és tisztában legyünk a saját képességeinkkel és kompetenciáinkkal.  Megtiszteltetés és örömmel tölt el, hogy részese lehetek a sportoktatóknak szóló képzés dietetikai vonalának.