Csapatunk

Fejesné Schubert Andrea

Képzésvezető, Life Coach

Fejes János

Igazgató, ICF ACC Coach és Tréner

Nádházy Judit

Tréner, coach és teamcoach, mediátor

A csoportokkal való közös munka olyan nekem, mint a friss levegő. 2008 óta fejlesztek egyéneket és csoportokat. Számomra a tanulás élethosszig tartó, izgalmas élmény, ezért folyamatosan keresem a megújulás lehetőségét, képzésekre járok és fejlesztem magam. 

Sokféle munkaközösséget láttam tréneri szemüvegen keresztül: civil szervezeteket, pedagógusi csoportokat, közép- és nagyvállalatok alkalmazottait és vezetőit egyaránt.

Munkám során a figyelmet arra irányítom, ahol haladást szeretnénk elérni, amiben lendületet akarunk kapni. Meggyőződésem, hogy az ember – kortól, pozíciótól, munkatapasztalattól függetlenül – képes a változásra, és hiszek benne, hogy ezt a folyamatot a tapasztalati tanulás remekül tudja támogatni. Képzéseimet sok sajátélmény és reflexió jellemzi. 

Megoldásfókuszú szemléletű szakemberként a résztvevőket erőforrásaikban szólítom meg, és néhány gyors és hatékony módszerrel együtt teremtjük meg a kellemes és támogató légkört. A coachingszemlélet szintén fontos szerepet kap az általam vezetett programokon: azzal dolgozunk, ami a csoportnak fontos, én a keretet és az eszközöket hozom hozzá.

Az Élet-Öröm Programokkal való együttműködés jó lehetőség arra, hogy az elmúlt 15 évben szerzett tapasztalataimat összegezve, és a sokféle módszertant újra végiggondolva segíthessem a leendő trénerek indulását ebben az inspiráló szakmában.

 

Képzések, amelyeken oktatok:
Card image

Tréner képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024

Card image

Team coach és Tréner képzés 2024 OLD

Card image

Team coach és Tréner képzés 2024 Tavasz