Csapatunk

Fejesné Schubert Andrea

Képzésvezető, Life Coach

Fejes János

Igazgató, ICF ACC Coach és Tréner

Nagy Emőke

Tréner, coach

Nagy Emőke vagyok, tréner és coach.

Minden elvégzett képzés (coach, teamcoach, mediátor, megoldásfúkuszú képzések, lean, vállalkozásfejlesztés, vezetőképzés) ehhez tett és tesz hozzá módszert, szemléletet. Közel 500 tréning van mögöttem, főként (de nem kizárólagosan) vállalati szektorban dolgozom, munkatársak, kékgalléros munkavállalók, középvezetők és felsővezetők képzésével foglalkozom.

Pedagógusként (is) végeztem, már a szüleim és a nagyszüleim is tanítással, oktatással foglalkoztak, ez az én családi örökségem, amit büszkén viszek tovább és fejlesztek folyamatosan.

Néprajzkutató vagyok, jelenleg a doktori dolgozatomat írom, kutatásokban veszek részt.

Sok mindennel foglalkozom, de az egyik legkedvesebb ezek közül a trénerképzés, amikor másokat segíthetek abban, hogy lépjenek erre a pályára. Módszertant, etikát, csoportdinamikát, kommunikációs és önismeretet tanítok - nagyon sok példával abból a közel 500 tréningből, ami mögöttem van.

A Tréneri Edzőtábor Egyesület titkára vagyok, mert hiszek az önszabályozó, tudásmegosztáson alapuló szakmai közösségben, és kész vagyok ezért tenni is.

Két lányom van, akik szerint: igazából felnőttekkel játszom mindenféle érdekes dolgokat. 

Szívesen megmutatom, hogyan épülnek fel ezek a ,,játékok", milyen megfontolások vannak mögöttük, mire érdemes figyelni, hogyan gondolkodom én a tréneri szakmáról.

 

Képzések, amelyeken oktatok:
Card image

Team coach és Tréner képzés 2024 Tavasz