Csapatunk

Fejesné Schubert Andrea

Képzésvezető, Life Coach

Fejes János

Igazgató, ICF ACC Coach és Tréner

Parák András

Pszichológus, ICF ACC Coach

 

Parák András vagyok, pszichológus, doktorandusz hallgató, ICF ACC coach. Kutatási témám a munkafüggőség, szereztem tapasztalatot egyetemi kortárs segítőben, cégeknél, vezettem egyéni eseteket, tréningeket, önismereti társasjáték- és filmklubokat.

Segítői munkámban az önazonosság elérésére fordítok kiemelt figyelmet. Hiszem és tapasztalom, hogy az ember akkor tud igazán kiteljesedett életet élni, ha tudatosan felfedezi önmagát a társadalom, család és kultúra által ránk terhelt elvárások és szerepek alatt.

Szeretem a munkámban az „aha!”-pillanatokat, amikor egy addig szorongató akadályt képesek leszünk másik nézőpontból látni, és a felszabadulás pillanatait, amikor megszűnik, de legalábbis könnyebbé válik egy érzelmi terhekkel rakott lelki hátizsák.

Lenyűgöz az emberi tehetség, erő, kreativitás. Hivatásom, hogy a hozzám fordulókat kísérjem kiteljesedésük útjain, akár önismeret, önfejlesztés, akár egy problémával, elakadással, fájdalmas élménnyel való megküzdés a cél.

Munkám során elsődleges a bizalmas, elfogadó, biztonságos légkör megteremtése, ahol bármilyen téma szóba kerülhet. Csak akkor tudunk egy problémán dolgozni, ha szembenézünk vele és elfogadjuk annak létezését. A közös munka azonban nem csak nehézségek körül foroghat. Időmenedzsment, önismeret mélyítése, önbizalomtréning kapcsán és egyéb témákban dolgozom együtt fejlődni vágyó személyekkel. A pszichológiai irányzatok és a coaching elemeit egymással kiegyensúlyozva alkalmazom. Ezen kívül a fókuszált segítő beszélgetés, imagináció, és a sztoikus és keleti filozófiák elemeit is alkalmazom.

Tanulmányok, végzettségek:

Pszichológia Doktori Iskola (folyamatban) - Eötvös Loránd Tudományegyetem, Klinikai Pszichológia és Addiktológia Tanszék
Bepillantás az Ultrarövid Terápia világába képzés - Dr. Buda László
Pszichológia MA - Eötvös Loránd Tudományegyetem
Moduláris Life és Business Coach képzés – Élet-Öröm Programok
Személyiségzavarok: Nárcisztikus személyiségzavar képzés - Annomentál
Fókuszált segítő beszélgetés képzés - SOULító Kortárs Segítők, Károli Gáspár Református Egyetem
Pszichológia BA - Károli Gáspár Református Egyetem

 

 

Képzések, amelyeken oktatok:
Card image

Moduláris Life és Business Coach képzés

Card image

Moduláris Life, Business és Team coach képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024

Card image

START - Moduláris Life és Business Coach képzés 2024-2025