Csapatunk

Fejesné Schubert Andrea

Képzésvezető, Life Coach

Fejes János

Igazgató, ICF ACC Coach és Tréner

Polgári-Kovács Blanka

Vezetőfejlesztő, Coach

 

Mindig is tudtam, hogy a legkellemesebb közeg számomra, ha másokkal kapcsolódhatok. Az emberekkel történő folyamatos kapcsolódás adja meg számomra a flow -t, vagyis azt az élmény érzést, mely hajtóereje annak, hogy magamból a legtöbbet hozhassam ki másokért.

Mivel az évek alatt mind a magánéletemben, mind pedig szakmai helyzetekben felismertem ezt az igényemet, így kezdetben akaratlanul is, később pedig tudatosan kerültem olyan élethelyzetekbe, pozíciókba, és faladatok elé, melyek során másoknak adhattam.

Ma már életvezetési, karrier, vezetőfejlesztő coachként és trénerként is hozzájárulok ahhoz, hogy az emberek életének minősége jobbá váljon. Olyan általuk vágyott pozitív változást érünk el az ügyfeleim életében mind coaching tevékenységek, mind pedig tréningek révén, melynek köszönhetően kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb, így boldogabb, tehát hozzájuk méltó életet élhetnek.

Célom az, hogy megmutass az embereknek, hogy nem csak a magánéletük, de a szakmai pályafutásuk irányítása is a kezükben van. Küldetésem megértetni az emberekkel, hogy minden, ami a saját életük változtatáshoz kell, megvan bennük. A változás állandó, fejlődni pedig csak akkor tudunk, ha teszünk is érte nap mint nap. Ugyan az állandó változás fontossága mára már közhely, de, mint minden közhely, ez is igaz.

Csodálom az emberek sokszínűségét, szenvedélyesen szeretek velük együtt dolgozni, és szeretem, hogy a közös munka révén a tanulás és a tapasztalás örök. Fáradhatatlanul azon vagyok, hogy értéket teremthessek velük, általuk, értük a változásért, vagyis a fejlődésért, akár coaching tevékenység, akár tréning útján. Ez adja az értelmét a munkámnak.

 

Képzések, amelyeken oktatok:
Card image

Moduláris Life és Business Coach képzés

Card image

Employee experience szakértő képzés

Card image

Moduláris Life, Business és Team coach képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024

Card image

START - Moduláris Life és Business Coach képzés 2024-2025