Csapatunk

Fejesné Schubert Andrea

Képzésvezető, Life Coach

Fejes János

Igazgató, ICF ACC Coach és Tréner

Szirtesi-Nagy Réka

ICF ACC coach, tréner

 

Szirtesi-Nagy Réka vagyok, ICF ACC minősítéssel rendelkező coach.

Nagyon sokféle eszközt használok, vagy semmi mást, csak figyelek és kérdezek - ez is attól függ, hogy az ügyfél és a helyzet mit igényel. Amikor csoportokkal dolgozom, az egyének mellett figyelek a csoportdinamikára és a struktúrára, a csapat erőforrásaira és működésére, a közösségben rejlő lehetőségre.

Trénerként pedig a legjobb tudásom szerint osztom meg a résztvevőkkel azokat a módszereket, jó gyakorlatokat, eszközöket, amik az elmúlt 12 évben a legjobban szolgálták a folyamatok eredményességét.

Az utóbbi években egyének és csoportok fejlesztésével foglalkoztam, azzal szoktak megbízni, hogy facilitáljak csoportokat, lelkesítsek, beazonosítsak elakadásokat, fejlesztési lehetőségeket, találjunk megoldásokat. 

Néha coaching szemléletű tréninget tartok, máskor élmény alapú szervezetfejlesztési programot, és arra is volt már példa, hogy teamcoaching keveredett csapatépítésbe. Hiszek benne, hogy az általam alkalmazott módszerek segítik az egyének és csoportok egyedi megoldáskeresését.

Végzettségem szerint közgazdász vagyok, számos módszerspecifikus program segített a számok mellett a megérzéseket, az érzéseket, az embereket belevenni a képletbe. A Tükör kártya egyik alapítója, OH kártya és Points of You instruktor vagyok, e mellett sokat dolgozom megoldásfókusszal és a tapasztalati tanulás, élménypedagógia eszközeivel.

2020-ban ICF ACC minősítést szereztem.

 

 

Képzések, amelyeken oktatok:
Card image

Moduláris Life és Business Coach képzés

Card image

Tréner képzés

Card image

START - Szuperintenzív nyári coach képzés

Card image

Moduláris Life, Business és Team coach képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés

Card image

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024

Card image

Team coach és Tréner képzés 2024 OLD

Card image

Team coach és Tréner képzés 2024 Tavasz

Card image

START - Moduláris Life és Business Coach képzés 2024-2025