Business coaching konzultáció

Egyéni beszélgetések, ahol az üzleti, vállalati, vállalkozásodhoz köthető  problémáid, kihívásaid megoldásához kapsz támogatást.

Abban szeretnénk segíteni, hogy az az örömteli Élet, amelynek lehetősége ott van benned, korlátok nélkül megjelenjen. Arról szól a közös munka, hogy a valódi képességeid, tehetséged megmutatkozzanak, hogy olyan emberek vegyenek körül, akikkel őszinte, szeretetteljes kapcsolatot tudsz kialakítani, és hogy jól érezd magad a bőrödben.

A coaching kozultációk során a Nemzetközi Coach Szövetség, az ICF szakmai és etikai előírásainak, valamint minden egyéb hatályos rendeletnek a figyelembevételével dolgozunk. Ezek mellett számos más irányzat tudásanyagát is használjuk.

A coach az ülések, a coaching folyamat kezdetén arra törekszik, hogy Te egy őszinte és valós perspektívából láss rá saját magad működésére. Ennek köszönhetően egy olyan tisztánlátásra teszel szert, amely már önmagában is elindíthat Téged a megoldás felé vezető úton. 

A coach ezt követően nem ad tanácsokat, nem javasol megoldási irányokat, nem “mondja meg”, hogy mit tegyél, hanem megfelelő kérdésekkel és kreatív módszerek használatával hatékonyan támogat Téged abban, hogy felfedezd saját megoldásaidat, ráláss azok képességeidre és lehetőségeidre, amelyekkel Te magad képessé válsz feloldani kihívásaidat.

Minden coaching  folyamat más és más, hiszen nem mindenkinek ugyanarra van szüksége a problémája megoldásához. A kihívásaid feloldásához a coaching üléseken felül arra is szükséged lesz, hogy a konzultációk során felfedezett és megalkotott gyakorlati lépéseket a mindennapjaidban tényleges lépések formájában meg is valósítsd.

Elképzelhető, hogy egy szervezetben dolgozó vezetőként, egy vállalkozás menedzsereként, vagy egyéb felelős beosztásban dolgozva konkrét problémákkal szembesülsz az elmúlt időszakban.
Az is lehetséges, hogy még nem fogalmaztad meg magad számára, hogy mi is az pontosan, amely miatt nem érzed jól magad a hivatásoddal kapcsolatban, de már nem szívesen “mész be dolgozni” reggelenként.

Előfordulhat még ezen felül, hogy:

  • folyamatos negatív stresszt érzel magadban, 

  • nehezen delegálsz folyamatokat, magad alá temetnek a feladatok,

  • konfliktusokat tapasztalsz kollégáiddal,

  • számos alkalommal érzed azt, hogy mindenre kevés időd jut,

  • fásultan és kedveltelnól végzed a munkádat, és a kiégés jeleit tapasztalod magadon,

  • önértékelési és önbizalmi kihívásokat, hiányokat tapasztalsz,

  • már nem tudsz örülni igazán a sikereknek sem,

  • karriereddel kapcsolatban nehéz döntési helyzetben találtad magad,

  • szeretnél tisztábban látni a vállalkozásod jövőjével kapcsolatban,

  • egyéb, számodra nehézséget jelentő kihívásokat tapasztalsz.

Amennyiben úgy érzed, hogy hajlandó vagy változtatni, szeretnél megszabadulni a problémáiddal nehéz gondolatoktól és érzelmektől, a kihívással kapcsolatos agyalástól, panaszkodástól, szeretnél őszintén és bátran szembenézni a jelenlegi helyzeteddel, akkor szívesen segítünk Téged aktív figyelmünkkel és személyedre szabott támogatásunkkal.

Ha egyénileg, barátságos légkörben szeretnél előrelépni, vagy segítséget szeretnél kapni a kihívásaiddal történő szembenézés és az intenzív fejlődés során, akkor szívesen ajánljuk számodra a személyes, business coaching konzultációinkat, amelyeket akár online-, akár offline formátumban igénybe vehetsz.

A személyes konzultáció helyszíne: Redwood Offices (1114 Budapest, Bartók Béla út 9.), vagy bármely általad kijelölt helyszín.

A konzultáció időpontjáról a kapcsolatfelvételt követően egyeztetünk Veled.

Egy konzultáció időtartama 60-120 perc, díja pedig 45.000.- Ft. alkalmanként, mely tartalmazza a kapcsolattartás költségét is.

Érdeklődsz programjaink iránt de még nem döntöttél, hogy melyik való neked igazán?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk!

Csapatunk

Fejes János

Fejes János

Igazgató, ICF ACC Coach és Tréner

Fejes János vagyok, az Élet-Öröm Programok vezetője, ICF ACC coach és tréner.

Több, mint egy évtizede egyre szélesebb keretek között segítem
és támogatom a hozzám fordulókat abban, hogy az értelemmel bíró élet öröme,
és az elégedettség érzése jellemezze mindennapjaikat.

Rendszeresen vezetem az általunk megalkotott önismereti
és önfejlesztő tanfolyamokat, life, business és team coach,
valamint munkavállalói élmény szakértő képzéseket.

Elolvasom
Szirtesi-Nagy Réka

Szirtesi-Nagy Réka

ICF ACC coach, tréner

Szirtesi-Nagy Réka vagyok, ICF ACC minősítéssel rendelkező coach.

Coachként azzal dolgozom, ami van, ami már jól működik és amire építeni lehet: az ügyfél erőforrásai, motivációja, szándékai adják a folyamat alapját.

Trénerként pedig a legjobb tudásom szerint osztom meg a résztvevőkkel azokat a módszereket, jó gyakorlatokat, eszközöket, amelyek az elmúlt 12 évben a legjobban szolgálták a folyamatok eredményességét.

Elolvasom
Kulcu-Gusztafik Anita

Kulcu-Gusztafik Anita

ICF ACC Egyéni, Team & Group Coach

Minden nap hálás vagyok,
hogy a coaching módszertanának varázslatos erejét használhatom az embertársaim támogatása során, és örülök, hogy részese lehetek annak,
hogy mások is elmerüljenek ebben a csodálatos világban.

Elolvasom
Nagy Emőke

Nagy Emőke

Tréner, coach

Nagy Emőke vagyok, tréner és coach.

Minden általam elvégzett képzés (coach, teamcoach, mediátor, megoldásfókuszú képzések, lean, vállalkozásfejlesztés, vezetőképzés) ehhez tett,
és tesz hozzá módszert, szemléletet.
Közel 500 tréning van mögöttem, főként (de nem kizárólagosan) vállalati szektorban dolgozom, munkatársak, kékgalléros munkavállalók, középvezetők
és felsővezetők képzésével foglalkozom.

Elolvasom
Ott Stefánia

Ott Stefánia

Pszichológus, Coach, Tréner

Ott Stefánia vagyok, pszichológus, coach és tréner.

Nemzetközi tanulmányok és az autogén tréning képzettség megszerzése után a kereskedelemben helyezkedtem el vezetőként, hisz már a pályaválasztásom előtt is érdekelt a fogyasztói magatartás és a fogyasztói döntések,
a reklám- és gazdaságpszichológia.
Nemzetközi munkakörnyezetben lehetőségem nyílt a vezetői szerepet a fejlesztési szemlélettel, módszerekkel, tréninggel és magasabb szintű szervezetfejlesztési folyamatokkal összekötni.

Elolvasom
Eszes Annamária

Eszes Annamária

Life és Business Coach

Eszes Annamária vagyok, közgazdász, mozgásszakértő, life- és business coach, valamint örök tanuló és tanító.
Közgazdász végzettségemmel a gazdasági területet 12 év alatt szinte horizontálisan és vertikálisan is végigjárva központi feladatomnak tekintettem
a munkahelyi kapcsolatok fejlesztését.
Az elmúlt években számos business és team coaching ülést vezettem, amelyeken felül szervezetfejlesztéssel foglalkoztam, valamint rendszeresen tartottam tréningeket multinacionális környezetben.

Elolvasom
Parák András

Parák András

Pszichológus, Coach

Parák András vagyok, pszichológus, doktorandusz hallgató, life és business coach.

Kutatási témám a munkafüggőség, szereztem tapasztalatot egyetemi kortárs segítőben, cégeknél, vezettem egyéni eseteket, tréningeket,
önismereti társasjáték- és filmklubokat.
Segítői munkámban az önazonosság elérésére fordítok kiemelt figyelmet.
Hiszem és tapasztalom, hogy az ember akkor tud igazán kiteljesedett életet élni, ha tudatosan felfedezi önmagát a társadalom, család és kultúra által ránk terhelt elvárások és szerepek alatt.

Elolvasom
Dr. Gyene Zsuzsanna

Dr. Gyene Zsuzsanna

Life- és business coach

Dr. Gyene Zsuzsanna vagyok, life és business coach.

A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának elvégzése után költöztem Budapestre 2009-ben.
Coachként a fő fókuszterületeim az emberi kapcsolatok, a valódi hivatás megtalálása, a stresszkezelés, az önismeret, és saját érintettségből fakadóan a meddőségi problémákkal küzdők segítése pszichés gátjaik feltárásában és ledöntésében.
Utóbbit a GyereBaba Program asszisztenseként is gyakorlom.

Elolvasom
Polgári-Kovács Blanka

Polgári-Kovács Blanka

Vezetőfejlesztő, Coach

Polgári-Kovács Blanka vagyok. Életvezetési-, karrier-, és vezetőfejlesztő coachként és trénerként is hozzájárulok ahhoz, hogy az emberek életének minősége jobbá váljon.

Olyan általuk vágyott pozitív változást érünk el az ügyfeleim életében mind coaching tevékenységek, mind pedig tréningek révén, melynek köszönhetően kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb, így boldogabb,
tehát hozzájuk méltó életet élhetnek.

Elolvasom
Szinyei-Ihász Marietta

Szinyei-Ihász Marietta

Transzformációs stratéga, tréner

Szinyei-Ihász Marietta vagyok.
Húsz éves szolgáltatásfejlesztői múlttal rendelkezem, elsősorban banki és telekommunikációs területen, s jelenleg szabadúszó transzformációs stratégaként segítem nagyvállalatok digitalizációs törekvéseit.
Az alkalmazott service design egyik hazai úttörőjének számítok.

Elolvasom
Gelencsér Adrienn

Gelencsér Adrienn

Dietetikus, coach

Gelencsér Adrienn vagyok.
2014-től regisztrált dietetikusként a Mens Mentis Egészségcentrum munkatársa voltam, 2017-től a Sportkontroll keretein belül gyakorlom hivatásomat.
Coachként az életmódváltás pszichés részének is kiemelt figyelmet szentelek.

Elolvasom
Pócz Edina

Pócz Edina

Tréner, coach

Több mint 10 évi külföldi tartózkodás után 4 éve Magyarországon élek. Nagyjából 13 éve multinacionális környezetben dolgozom, ahol jelenleg középvezetői és tréner funkciót töltök be, mellette pedig rendszeresen tartok business coaching beszélgetéseket.

Elolvasom
Nyizsnyik Zsuzsanna

Nyizsnyik Zsuzsanna

HR menedzser, oktató

Nyizsnyik Zsuzsanna vagyok, a CBRE Hungary HR és Operációs Menedzsere. 

Munkáim során mindig is az emberi kapcsolatok (people menedzsment) állt a középpontban, érdekelt a pszichológia, coaching és a személyügy világa.
Ennek köszönhetően végeztem el a Pécsi Egyetem Humánerőforrás Menedzsment képzését, és mára HR és Operációs menedzserként segítem a cég és munkavállalók mindennapjait.
HR munkámban kiemelt szerepet képvisel az employee engagement, mint az első és számomra legfontosabb HR funkció.

Elolvasom
Nagy Andrea

Nagy Andrea

Brand Manager

Nagy Andrea vagyok, szabadúszóként dolgozom.

Coachként megszámlálhatatlan alkalommal formálok át egy nem tudom” választ,
egy szívből jövő, igazi válaszra.
Az egyéni fejlesztés mellett, az oktatás iránti vonzódásom megéléseként személyes márka-, és praxisépítés témákban vagyok oktató és mentor 3 éve, ahol eddig 85 coach-csal dolgoztam együtt egyéni és csoportos formában.

Elolvasom
Seres Nikolett

Seres Nikolett

Kommunikációs szakértő, tréner

Seres Nikolett vagyok, kommunikációs szakember, oktató, tréner és élményszakértő. Főállásban a Roche csapatát erősítem.

Több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezem a külső és belső kommunikáció, a PR, az elköteleződésnövelés és a munkáltatói márkaépítés területén. A Külker nemzetközi kommunikáció szakát követően 3 évnyi integrált ügynökségi tapasztalat után az elmúlt 9 évben több multi cég kommunikációs vezetőjeként szereztem széles körű tapasztalatot.

 

Elolvasom
Sári Anna

Sári Anna

Scrum Master, Tréner

Sári Anna vagyok, Scrum Master.

Munkám során agilis fejlesztőcsapatokat támogatok abban, hogy egyénenként és csapatként is hatékonyan és motiváltan tudjanak működni.
Hiszek abban, hogy ezt emberközpontúság és rugalmasság nélkül lehetetlen elérni – ezért is vonzanak annyira az olyan agilis módszertanok, mint a Scrum. Emellett coachként és családállító vezetőként, valamint trénerként is dolgozom.

Elolvasom
Kovács Nikoletta

Kovács Nikoletta

Humán- és csoportfejlesztő tréner, élménypedagógus

Kovács Nikoletta vagyok, pedagógus, élménypedagógus, humán-, és csoportfejlesztő tréner.

Munkám során alapvetés az élménypedagógia, a sajátélményen, tapasztalatokon keresztüli tanulás, a megélt élmények feldolgozásán keresztüli tanulás, s ennek beépítése a mindennapi életbe és tanításba.

 

Elolvasom
Nádházy Judit

Nádházy Judit

Tréner, coach és teamcoach, mediátor

Nádházy Judit vagyok, tréner, megoldásfókuszú coach és teamcoach, transzformatív mediátor.

Képzéseimet minden esetben az adott szervezetre, csoportra szabottan készítem elő, mert hiszek benne, hogy a csoport igényeinek, céljainak megfelelően tervezett - és helyben alakított - programok maradandó élményt nyújtanak, és lehetőséget adnak az egyéni fejlődésre, a közösség erejének megtapasztalására.

 

Elolvasom
Márton-Koczó Ildikó

Márton-Koczó Ildikó

ICF MCC, executive és team coach, szupervizor

Márton-Koczó Ildikó vagyok,
nemzetközileg minősített mester coach (ICF) és szupervizor (EASC).

Több, mint 4000 óra coaching van mögöttem, dolgozom egyéni coaching folyamatokban és csapatokkal, csoportokkal is. Fontos számomra a tudásátadás, így boldoggá tesz, hogy tíz éve veszek részt kezdő és már gyakorló coachok oktatásában.

Elolvasom
Fejesné Schubert Andrea

Fejesné Schubert Andrea

Képzésvezető, Life Coach

Schubert Andi vagyok, az Élet-Öröm Programok társalapítója,
sportedző, életvezetési tanácsadó, coach.

Az a szándékom, hogy képességeimmel, tapasztalatommal támogassam a mozogni, gyógyulni és tudatosságban fejlődni vágyó embereket, legyen szó akár céges tréningekről, az általunk szervezett szakember képzésről,
vagy akár egyéni tanácsadásról.

Elolvasom

Fejes János

Igazgató, ICF ACC Coach és Tréner

Fejes János vagyok, az Élet-Öröm Programok vezetője, ICF ACC coach és tréner.

Több, mint egy évtizede egyre szélesebb keretek között segítem
és támogatom a hozzám fordulókat abban, hogy az értelemmel bíró élet öröme,
és az elégedettség érzése jellemezze mindennapjaikat.

Rendszeresen vezetem az általunk megalkotott önismereti
és önfejlesztő tanfolyamokat, life, business és team coach,
valamint munkavállalói élmény szakértő képzéseket.

Elolvasom

Partnereink

Tesco
Novo Nordisk
Unipatika
Budapest Bank
Life1 Wellness
IJ Communication
Róbert Magánkórház
Axa Bank
SMP Kecskemét
MKB Biztosító
Yettel
Turbine
GE Power
Red Lemon
Gate csoport
DXC Technology