Bálind Martina

Bálind Martina

Számomra nagyon fontos a fejlődés, a folyamatosan változó körülményekhez való alkalmazkodás képessége, ill. önmagunk fejlesztése. Kapcsolataimban alapvetőnek tartom az őszinteséget és a bizalom szerepét. Hiszek a kreatív megközelítésekben, és ennek fejleszthetőségében; ezzel együtt a hibázás lehetőségében is. 

Business coach végzettségemből, HR-es szakmámból és személyiségemből adódóan meghatározó számomra a segítő attitűd a munkám és kapcsolataim során; az aktív figyelem, valamint az eltérő vélemények, nézőpontok befogadása – egy szóval kellő nyitottság minden téren.

Hasznosnak tartom a problémamegoldó hozzáállást, és az analitikus szemléletet, melyek engem is jellemeznek. Céljaimat általában tudatosan érem el, és hajlandó vagyok tenni értük. Energikus, lelkes, ugyanakkor türelmes és higgadt embernek tartom magam. Szeretem pozitívan szemlélni a világot.

Szívesen kerékpározom, túrázom, jógázok, táncolok, társasjátékozom, és olvasok pszichológiai témában, ill. látogatok szakmai előadásokat.