Bemutatkozás

Bemutatkozás


Üdvözlünk a honlapunkon!

Az Élet-Öröm Programok azért születtek, hogy egyre több ember élhessen testi-lelki-szellemi egészségben és egyensúlyban, bőségben, virágzó kapcsolatokkal, tudatosan működtetett életterületekkel,
teljesen átélt pillanatokkal, tehetségének kibontakoztatásával.

Schubert Andi és Fejes János vagyunk, az Élet-Öröm Programok alapítói. 19 éve élünk párkapcsolatban egymással, és több, mint 10 éve foglalkozunk szemináriumok és előadások tartásával.


A kapcsolatunk első időszakában, még a középiskolában rengeteg örömet éltünk meg mindketten, nagyon élveztük a kapcsolódást, az egymás iránt érzett szeretetet, az együtt töltött időt.
Aztán, ahogy múltak az évek (és közben diplomáztunk, összeköltöztünk, összeházasodtunk), egyre több Élet-problémával, (pl. egymási iránti meg nem értettséggel, munkahelyi feszültséggel) találkoztunk, amelyek később mindennapossá váltak.

Amikor a szenvedés, az ingerültség, a fásultság mindennapossá vált mind a házasságunkban, mind az akkori munkánkban, segítség után kapkodva elkezdtünk mindketten önmagunk és a világ tudatos megismerésével foglalkozni, kijózanító kérdéseket feltenni saját magunknak és egymásnak.

Energiát és odaadást igénylő mély folyamat vette kezdetét, amelyen, ahogy elkezdtünk lépésről-lépésre haladni, felfedeztük, hogy miképp hallgatunk sok esetben olyan gondolatokra, amelyek szenvedést okoznak számunkra, milyen tetteinkkel, cselekedeteinkkel keserítjük meg a saját életünket, és többek között hogyan vetítjük rá egymásra a múltunk démonait.... sokkoló volt mindezzel szembesülni!

Ahogy egyre őszintébbek lettünk magunkkal és egymással, egyre inkább az igazi szeretet, a barátság és az elköteleződés költözött be nemcsak kettönk közé, hanem az Életünk minden területébe. Rengeteg tanfolyam és tréning elvégzése után új hivatást találtunk magunknak, és az anyagi bőség is elkezdett beáramolni a mindennapjainkba.

Évekkel később, amikor már mindketten inspirációt éreztünk magunkban, létrehoztuk az Élet-Öröm Programokat, ahol olyan programokat szervezünk ez érdeklődők számára, amelyek arra inspriálják a őket, hogy belevágjanak Életük legnagyobb kalandjába, vagy akár újult erővel folytassák azt.

Mi ez a kaland?

Annak az Énünknek a megtalálása és egyre gyakoribb megélése, akik valójában vagyunk a félelmeink, kishitűségünk, a szomorú múltunk hatása, az aggodalmaink, a mindennapi stresszünk és ehhez hasonló feszültségek nélkül...
Hogyan telnének a mindennapjaink, mennyire lennénk sikeresek és boldogok, ha a képességeinket és tehetségünket kiterjesztenénk, ha valóban hinnénk magunkban, és örömteli, harmónikus emberi kapcsolatok jellemeznének minket?

A Élet-Öröm Programokon változatos gyakorlatokat, különféle technikákat alkalmazunk a résztvevőkre szabva, melyek nagyszerűen ötvözik a keleti filozófiákat a modern nyugati nézőpontokkal, (a teljesség igénye nélkül: Eckhart Tolle, Anthony Robbins, Byron Katie) valamint a különböző mozgásformákat, stresszoldó módszereket mint a Pilates, Yoga, Relaxáció, Meditáció...

A foglalkozások interaktív előadásokat, könnyen követhető motivációs és, tudatosságfejlesztő gyakorlatokat tartalmaznak. Mindezt összhangba hozzuk a testi egészség megőrzésével, a fizikai gyógyulással, valamint a testtudat fejlesztésével.

Tapasztalatunk szerint ezen módszerek kombinációja nyújtja a legeredményesebb fejlődési lehetőséget a tréningek résztvevőinek és teszi egyedivé programjainkat.

2012. szeptemberétől már évente részt vehettek a két szemeszteres, Életvezetési Tanfolyamunkon, mely képzés az eddigi legsokoldalúbb és legnagyobb hatású programunk.

2013-tól kezdve már ismert, elhivatott és sikeres szakemberek (pl. Dr. Kemény Dénes, Alföldi Róbert, A.J. Christian, Dr. Vekerdy Tamás) is előadnak különböző programjainkon. Hozzáadott értékükkel még hitelesebben és intenzívebben segítjük hozzá az embereket a vágyott előrelépéshez, Élet-harmónia kialakításához.

2014-től kezdve már rendszeresen tartunk céges, munkahelyi (akár multi) környezetben is programokat, valamint egy vagy több napos tematikus képzéseket, szemináriumokat.

Személyes adatlapunk


Cégbemutatás

Adatvédelmi Nyilatkozat

 

Szakmai referenciák az elmúlt évben: 

- 7 hónapos, Életvezetési Tanfolyam - 36 fő részére
- Life és Business coaching - 31 fő részére
- Life és Business coach képzés - 38 fő részére
- Egyetemi előadások
- Különböző tréningek az alábbi cégek számára: