Bemutatkozás

Bemutatkozás


Üdvözlünk a honlapunkon!

Az Élet-Öröm Programok azért születtek, hogy egyre több ember élhessen testi-lelki-szellemi egészségben és egyensúlyban, bőségben, virágzó kapcsolatokkal, tudatosan működtetett életterületekkel,
teljesen átélt pillanatokkal, tehetségének kibontakoztatásával.

Schubert Andi és Fejes János vagyunk, az Élet-Öröm Programok alapítói. 21 éve élünk párkapcsolatban egymással, és több, mint 11 éve foglalkozunk önismereti programok és képzések szervezésével és tartásával.


A kapcsolatunk első időszakában, még a középiskolában rengeteg örömet éltünk meg mindketten, nagyon élveztük a kapcsolódást, az egymás iránt érzett szeretetet, az együtt töltött időt.
Aztán, ahogy múltak az évek (és közben diplomáztunk, összeköltöztünk, összeházasodtunk), egyre több Élet-problémával, (pl. egymási iránti meg nem értettséggel, munkahelyi feszültséggel) találkoztunk, amelyek később mindennapossá váltak.

Amikor a szenvedés, az ingerültség, a fásultság mindennapossá vált mind a házasságunkban, mind az akkori munkánkban, segítség után kapkodva elkezdtünk mindketten önmagunk és a világ tudatos megismerésével foglalkozni, kijózanító kérdéseket feltenni saját magunknak és egymásnak.

Energiát és odaadást igénylő mély folyamat vette kezdetét, amelyen, ahogy elkezdtünk lépésről-lépésre haladni, felfedeztük, hogy miképp hallgatunk sok esetben olyan gondolatokra, amelyek szenvedést okoznak számunkra, milyen tetteinkkel, cselekedeteinkkel keserítjük meg a saját életünket, és többek között hogyan vetítjük rá egymásra a múltunk démonait.... sokkoló volt mindezzel szembesülni!

Ahogy egyre őszintébbek lettünk magunkkal és egymással, egyre inkább az igazi szeretet, a barátság és az elköteleződés költözött be nemcsak kettőnk közé, hanem az Életünk minden területébe. Rengeteg önismereti tanfolyam és szakmai tréning, képzés elvégzése után új hivatást találtunk magunknak, és az anyagi bőség is elkezdett beáramolni a mindennapjainkba.

Évekkel később, amikor már mindketten inspirációt éreztünk magunkban, létrehoztuk az Élet-Öröm Programokat, ahol tanfolyamokat szervezünk az érdeklődők számára.
Olyan résztvevőknek ajánljuk képzéseinket, akik lelkesedéssel vágnának bele Életük egyik legnagyobb önismereti, önfejlesztő kalandjába, vagy ha már úgy érzik, szívesen választanák hivatásuknak mások támogatását, segítését, akkor szeretnének támogatásunkkal hiteles, és szakmailag felkészült Life, Business coach-á válni.

De mi is ez az önismereti kaland?

Annak az Énünknek a megtalálása és egyre gyakoribb megélése, akik valójában vagyunk a félelmeink, kishitűségünk, a szomorú múltunk hatása, az aggodalmaink, a mindennapi negatív stresszünk és ehhez hasonló feszültségek nélkül...
Hogyan telnének a mindennapjaink, mennyire lennénk sikeresek és boldogok, ha a képességeinket és tehetségünket kiterjesztenénk, ha valóban hinnénk magunkban, és örömteli, harmónikus emberi kapcsolatok jellemeznének minket?

A Élet-Öröm Programokon változatos gyakorlatokat, különféle technikákat alkalmazunk a résztvevőkre szabva, melyek nagyszerűen ötvözik a keleti filozófiákat a modern nyugati nézőpontokkal. Megközelítéseink egyarán támaszkodnak a pszichológia, a coaching, a mindfulness, vagy akár a modern, kortárs spiritualitás gondolataira, módszertanára.
A foglalkozások interaktív előadásokat, könnyen követhető motivációs és tudatosságfejlesztő gyakorlatokat tartalmaznak. Mindezt összhangba hozzuk a testi egészség megőrzésével, a fizikai gyógyulással, valamint a testtudat fejlesztésével. Tapasztalatunk szerint ezen módszerek kombinációja nyújtja a legeredményesebb fejlődési lehetőséget a tréningek résztvevőinek és teszik egyedivé programjainkat.

2012. szeptemberétől már évente részt vehettek a két szemeszteres, Életvezetési Tanfolyamunkon, mely képzés az eddigi legsokoldalúbb és legnagyobb hatású programunk. A tanfolyam idén szeptemberében már a hetedik évfolyamát indítja! 2013-tól kezdve már ismert, elhivatott és sikeres szakemberek (pl. Dr. Kemény Dénes, Alföldi Róbert, Dr. Vekerdy Tamás) is előadnak különböző programjainkon. Hozzáadott értékükkel még hitelesebben és intenzívebben segítjük hozzá az embereket a vágyott előrelépéshez, Élet-harmónia kialakításához.

2014-től kezdve már rendszeresen tartunk céges, munkahelyi (akár multi) környezetben is tréningeket, valamint egy vagy több napos tematikus képzéseket, szemináriumokat.

2015-től pedig már különböző szakemberképzéseken is részt vehettek az Élet-Öröm Programok keretein belül. Évente több alkalommal indítunk különböző Life és Business coach képzéseket, Sportoktatóknak szóló coach képzést, valamint 2018-tól Munkavállalói élmény (employee experience) szakértő képzést.

Személyes bemutatkozás - Fejes János

Személyes bemutatkozás - Schubert AndiSzakmai referenciák az elmúlt évben: 

- 7 hónapos, Életvezetési Tanfolyam - 65 fő részére
- Employee Experience szakértő képzés - 25 fő részére
- Life és Business coaching - 24 fő részére
- Life és Business coach képzés - 38 fő részére
- Egyetemi előadások
- Különböző tréningek az alábbi cégek számára: