Cégek számára

Élet-Öröm Tréning - Kollégák részére


Az Élet-Öröm Programok már több, mint 10 éve segíti az embereket céljaik elérésében
és a kiegyensúlyozott, harmónikus Élet kialakításában. Számos lehetőséget kínálunk a hozzánk fordulóknak, a személyes coahingtól kezdve, a cégeknek szóló csoportos programokon keresztül egészen a két szemeszteres akkreditált képzésekig.

Ezentúl nem szükséges, hogy a munka
"egy szükséges rossz legyen",
hanem sokkal inkább örömteli önkifejezés.

Kollégáknak szóló programjaink abban támogatják a vállalatok dolgozóit, hogy hasznos  képességekre és készségekre tegyenek szert, és derűvel, örömmel telve éljék meg mindennapjaikat mind a munkahelyi, mind a privát Életükben.

A tréning során a résztvevők megtanulják felfedezni a saját korlátaikat, negatív, korlátozó hiedelmeiket, majd elsajátítják azok feloldásának módszereit. A fókuszált figyelem és a mindfulness alapú kommunikáció módszerének gyakorlásával a mindennapos konfliktusaik száma nagymértékében csökken, a magasabb szintre emelt önértékelésüknek és önbizalmuknak köszönhetően munkateljesítményük pedig mérhetően(!) növekszik és belülről motiválttá válnak.

Az elfogadás és rugalmasság fejlesztésével pedig búcsút intethetnek a mindennapos stressznek, így a folyamat legnagyobb nyertese a csapatmunka és a szervezet egésze. 

Programjainkat a Vállalattal részletesen egyeztetjük és interjúkon, beszélgetéseken keresztül feltérképezve a Cég igényeire szabjuk. Megbízóink bármely probléma, negatív hatású folyamat vagy helyzet fennállása esetén is éppúgy fordulhat hozzánk, mint abban az estben, ha magasabb teljesítményt szeretnének megtapasztalni és mosolygósabb arcokkal találkozni.

Kifejezetten ajánljuk programjainkat az alábbi esetekben:

A munkatársak
- motiválatlanok, kedvetlenek, frusztráltak,
- nem érvényesítik képességeiket, tehetségüket
- alig várják a munkaidő végét, a nyaralást, az ünnepeket,
- örömtelenül, lelkesedés nélkül végzik mindennapi tevékenységüket,
- nem hozzák ki magukból a legtöbbet,
- enerváltak, kiégettek, fizikai állapotukban nem tükröződik a fittség, egészség,
- teljesítményüket kommunikációs gondok, feszültség és személyes problémák árnyékolják be.

 

Cégünk, illetve különböző tréningjeink bemutatása (letölthető PDF formátumban)

 

1. Cégbemutatás
2. Asszertív kommunikáció Tréning
3. Stresszkezelés Tréning
4. Érzelmi intelligencia Tréning
5. Konfliktus kezelés Tréning


Amennyiben Ti is szeretnétek hivatásotok végzése és a mindennapi Életetek során több örömet, békét és sikert megtapasztalni, akkor lépjetek velünk kapcsolatba bármely elérhetőségünkön. 

vissza